• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin. Agarista - Noroc, LIVE de la ora 19:00

04 iun 2022 de Maria Teeşanu

Agarista CSF Anenii Noi - CS Noroc Nimoreni

4 iunie. Nisporeni, stadionul orășenesc

Arbitru: Oxana CRUC 
Asistenți: Natalia CEBAN, Ana CIOBOTARU
Al 4-lea oficial: Elena GOBJILĂ
 
Agarista CSF Anenii Noi: 99.Yeva RAIENKO,  2.Șarlaston ROTARI, 4.Alina BRÎNZA, 7.Ludmila CARAMAN, 8.Bianca DRUȚĂ, 9.Cristina MUSTEAȚĂ, 13.Mihaela GAMARȚ, 14.Elizaveta INDYCHA, 15.Alexandrina MAIDANSCAIA, 16.Tatiana PEȘTEREAN, 17.Anisia SĂU
Rezerve: 1.Alina ȘAITAN, 12.Gabriela CIORNEA, 3.Mihaela CATARĂU, 5.Eugenia RAILEAN, 6.Daniela IURCU, 10.Alina CHIRICA, 11.Arina BÎRCA, 18.Xenia BORZUNOVA, 24.Tatiana COLIBAȘ
Antrenor: Alexei GLADUN

CS Noroc Nimoreni: 1.Cristina COSTICO, 2.Anastasia CERNITU, 3.Dumitrița BADANEU, 10.Carina DOIBAN, 11. Lia VLAS, 13.Ecaterina SOCOLOVA, 14.Nicoleta GOLAN, 15.Adelina COJOCARI, 18.Natalia CLIPCA, 20. Valeria ARHIRII, 44.Daniela CUȚURUBA
Rezerve: 99.Cristina LEBEDA, 4.Nicolina PÎRGARU, 5.Daniela BURLACU, 7.Victoria LOZOVAN, 8.Alexandra DRUMEA, 9.Mădălina BĂDICEANU, 19.Roxana MOISIUC, 22.Elena CIMPOIEȘ
Antrenor: Oleg VOLOȘIN

Agarista CSF Anenii Noi și CS Noroc vor juca astăzi, de la ora 19:00, în finala Cupei Moldovei, ediția a XXV-a. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Moldova 2, precum și de site-ul nostru fmf.md. Finala va avea loc pe pe stadionul din Nisporeni, iar intrarea este liberă!


Actuala ediție a Cupei Moldovei la fotbal feminin a început pe 20 octombrie 2021. În premieră, competiția a avut un format nou. Mai întâi formațiile participante au fost împărțite în două grupe preliminare, iar primele două clasate din fiecare serie s-au calificat în etapa finală.

Agarista CSF Anenii Noi a început parcursul în grupa A alături de FC Maksimum, FC ȘS-4-PGU- Legia și CS Real Succes. În primul meci, Agarista a remizat cu echipa Real Succes Chișinău, scor 2-2, în cea de-a doua partidă a trecut catergoric de ȘS-4-PGU-Legia, scor 3-0, iar ulterior echipa antrenată Alexei Gladun a dispus de finalista ediției trecute și noua campioană a Moldovei, FC Maksimum, scor 2-1.

De partea cealaltă, CS Noroc a evoluat în grupa B alături de FC Belceanka, Cioburciu-GTC și FC Narta-ȘS Drăsliceni. Din cauza retragerii din competiție a echipelor Cioburciu și Narta, Noroc și Belceanka și-au asigurat un loc în semifinale.

În penultimul act al Cupei Moldovei, Agarista CSF Anenii Noi a trecut în dublă manșă de FC Belceanka, scor general 9-0, în timp ce CS Noroc s-a impus în fața formației Real Succes, scor general 5-1.

Agarista CSF Anenii Noi și CS Noroc se vor întâlni pentru a treia oară în finala Cupei Moldovei la fotbal feminin. Anterior, echipele s-au mai duelat în 2018 și 2019, iar în ambele partide Agarista CSF Anenii Noi a obținut victorii. Mai întâi, la Hîncești, Agarista s-a impus cu scorul 2-1, iar un an mai tîrziu, pe stadionul Zimbru din capitală, echipa din Anenii Noi a câștigat cu 3-1. 

Cele mai multe cupe în palmares (câte 5) le au Codru Chișinău/Anenii Noi și Narta Chișinău. Finalistele Noroc Nimoreni și Agarista CSF Anenii Noi au în vitrina clubului câte 3 trofee.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 10 ori și în campionatul Moldovei la fotbal feminin. Primul duel a avut loc pe 3 septembrie 2017, iar echipa din Anenii Noi se impunea cu 1-0. În total, Agarista a câștigat 8 meciuri, iar altele două s-au încheiat nedecis. Golaveraj: 22-4, la fel favorabil pentru Agarista.

În ediția recent încheiată a Ligii Naționale la fotbal feminin, Agarista CSF Anenii Noi a devenit medaliată cu argint, în timp ce CS Noroc a fost penultima în clasament.

 

Citește…
Fotbal feminin. Agarista CSF Anenii Noi și Noroc vor juca în finala Cupei Moldovei
Fotbal feminin. Finala Cupei Moldovei, Agarista - Noroc va începe la ora 19.00, pe 4 iunie, la Nisporeni
Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin. Invitație pentru presă
Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin. Povestea echipei CS Noroc Nimoreni
Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin. Povestea echipei Agarista CSF Anenii Noi
Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin. Conferință de presă înaintea finalei