• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin. Invitație pentru presă

01 iun 2022 de Maria Teeşanu

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţele de presă cu ocazia finalei Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediția 2021/2022, meciul Agarista CSF Anenii Noi - CS Noroc.

Evenimentul va avea loc vineri, 3 iunie, la Casa Fotbalului, după următorul program:

Ora 10:00 – 10:15: conferința de presă cu participarea antrenorului principal al echipei Agarista, Alexei Gladun și a jucătoarei Bianca Druță.

Ora 10:15 – 10:30: conferința de presă cu participarea antrenorului principal al echipei Noroc, Oleg Voloșin și a jucătoarei Anastasia Cernitu.

Accesul pentru presă la partida Agarista CSF Anenii Noi - CS Noroc va fi în baza legitimației de serviciu, însă instituțiile media sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email m.teesanu@fmf.md până pe data de 2 iunie, ora 16:00.

Notă: Rezumatul video al partidei finale va fi accesibil pe canalul de Youtube FMF și poate fi preluat de toate instituțiile media interesate.

Meciul anului Agarista CSF Anenii Noi - CS Noroc se va juca pe 4 iunie, pe stadionul din Nisporeni, cu începere de la ora 19:00.

Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Moldova 2, precum și de site-ul nostru FMF.md.