• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Fotbal feminin. Finala Cupei Moldovei, Agarista - Noroc va începe la ora 19.00, pe 4 iunie, la Nisporeni

26 mai 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

În urma tragerii la sorţi efectuate la Casa Fotbalului, Agarista CSF Anenii Noi a fost desemnată gazda finalei Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediția 2021/2022. 

Meciul anului, Agarista CSF Anenii Noi - CS Noroc se va juca pe 4 iunie, pe stadionul din Nisporeni, cu începere de la ora 19:00.

Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Moldova 2, precum și de site-ul nostru FMF.md.

În semifinalele competiției, Agarista CSF Anenii Noi a trecut în dubla manșă de FC Belceanka, scor general 9-0, în timp ce CS Noroc s-a impus în fața formației Real Succes, scor general 5-1.

Agarista CSF Anenii Noi și CS Noroc se vor întâlni pentru a treia oară în finala Cupei Moldovei la fotbal feminin. Anterior, echipele s-au mai duelat în ultimul act al competiției în 2018 și 2019, iar în ambele partide Agarista CSF Anenii Noi a obținut victorii. Mai întâi, la Hîncești, Agarista s-a impus cu scorul 2-1, iar un an mai tîrziu, pe stadionul Zimbru din capitală, echipa din Anenii Noi a câștigat cu 3-1.

Cele mai multe cupe în palmares (câte 5) le au Codru Chișinău/Anenii Noi și Narta Chișinău. Finalistele Noroc Nimoreni și Agarista CSF Anenii Noi au în vitrina clubului câte 3 trofee.