• Fii alături de Echipa Țării

UEFA GROW Workshop. Strategia FMF 2025/30

06 mar 2024 de Svetlana Tataru

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a găzduit cea de a doua zi de workshop al echipei manageriale. Evenimentul a adunat membrii cheie ai FMF, printre care Președintele Leonid Oleinicenco și Secretarul General Serghei Butelschi, alături de mentori importanți din partea UEFA, Adam Walker și Marcus MacDonald, și managerul de dezvoltare strategică al proiectului UEFA GROW, Oleksandr Kucheriavyi pentru a analiza perspectivele și direcțiile de dezvoltare a fotbalului moldovenesc, cu accentul pus pe fotbalul de elită.

 

Discuțiițile ample au acoperit o gamă largă de subiecte esențiale pentru viitorul sportului, inclusiv îmbunătățirea competițiilor de nivel înalt, dezvoltarea infrastructurii și facilităților pentru echipele de elită, precum și consolidarea relațiilor internaționale în fotbalul de performanță.

 

Participanții și-au exprimat determinarea de a ridica standardul fotbalului de elită din Republica Moldova și de a consolida poziția acestei țări pe harta fotbalului mondial.

 

Acest workshop de două zile marchează un pas important în direcția consolidării bazei pentru viitoarea Strategie FMF 2025-2030, cu un accent deosebit pe fotbalul de elită. FMF continuă să-și canalizeze eforturile către dezvoltarea unui fotbal competitiv și de înaltă performanță în țară, pledând pentru o abordare proactivă și inovatoare în acest sens.


Citește și...

UEFA Workshop. Strategia FMF 2025/30

Serghei Butelschi: Noua Strategie FMF va fi concentrată pe fotbalul de elită și continuarea proiectelor din fotbalul de bază

Primul workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025/2030

Al doilea workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025/2030

Al treilea workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025/2030

Al patrulea workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025/2030