• Fii alături de Echipa Țării

UEFA Workshop. Strategia FMF 2025/30

04 mar 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) este gazda unui nou seminar, la care echipa managerială a FMF s-a reunit pentru a contura direcția viitoare a fotbalului din țara noastră. Evenimentul a fost marcat de prezența Președintelui FMF, Leonid Oleinicenco, Secretarului General FMF, Serghei Butelschi și a grupului de mentori de la UEFA, Adam Walker și Marcus MacDonald, dar și managerul de dezvoltare strategică al proiectului UEFA GROW, Oleksandr Kucheriavyi.

 

Discuțiile au acoperit o gamă largă de subiecte esențiale pentru viitoarea Strategie FMF, de la creșterea participării, dezvoltarea competițiilor feminine și a proiectelor de fotbal de bază, până la promovarea și comunicarea eficientă a sportului nostru pe plan național și internațional.

 

Prezența și angajamentul tuturor participanților au subliniat determinarea Federației Moldovenești de Fotbal de a face din fotbalul moldovenesc un model de excelență și dezvoltare.

 

Amintim că anterior au avut loc 4 workshopuri cu membrii comunității fotbalistice în patru regiuni ale țării. Seminarele au reprezentat un pas semnificativ în direcția consolidării fundamentului pentru Strategia FMF 2025-2030, evidențiind angajamentul continuu al FMF pentru dezvoltarea durabilă și promovarea sportului rege în rândul comunității fotbalistice. Urmează etapa de sinteză a ideilor adunate pe parcursul acestor 4 întâlniri și de definitivare a noilor direcții de dezvoltare a Federației Moldovenești de Fotbal pentru următorii 5 ani. 

 

Continuăm să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun al fotbalului nostru național!

 

Citește și...

Serghei Butelschi: Noua Strategie FMF va fi concentrată pe fotbalul de elită și continuarea proiectelor din fotbalul de bază

Primul workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025/2030

Al doilea workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025/2030

Al treilea workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025/2030

Al patrulea workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025/2030