• Support National Team

Super Liga (Faza 1)
Sezonul 2024-2025

donation-item
FOTBAL IN ȘCOLI
  • Proiect susținut de:   FIFA /   UEFA

”Fotbal în școli” este un proiect social de promovare a sportului numărul 1 printre copiii din Republica Moldova. Proiectul a fost lansat pe 9 decembrie 2019 și face parte din ciclul de campanii privind dezvoltarea fotbalului și a sportului în general în rândurile copiilor, a modului sănătos de viață.

Detalii proiect
donation-item
UEFA Playmakers™
  • Proiect susținut de:   UEFA

UEFA Playmakers™ este o activitate sportivă ca oricare alta care oferă o introducere distractivă și sigură în învățarea fotbalului, pentru fetele de 5-8 ani, prin mișcare, joc și prin magia poveștilor Disney.

Detalii proiect
donation-item
LA FIRUL IERBII
  • Proiect Media   FMF

”La Firul Ierbii” este un nou concept de emisiune online, care are drept scop popularizarea fotbalului și atragerea participanților și consumatorilor de produs fotbalistic. Emisiunea este destinată tuturor persoanelor, consumatori de divertisment și se axează în special pe atmosfera și ambianța creată în jurul spectacolului numit fotbal.

Detalii proiect
donation-item
ÎMPREUNĂ #WePlayStrong
  • Proiect susținut de:   UEFA

Campania Împreună #WePlayStrong a fost lansată în Iunie 2017, și scopul pe termen lung a campaniei este de a promova fotbalul printre fete și de a transforma acest joc în sportul feminin de echipă numărul 1 în Europa până în 2022, în toate 55 de țări membre ale UEFA.

Detalii proiect
donation-item
OPEN FUN FOOTBALL SCHOOLS
  • Proiect susținut de:   CCPA /   UEFA

Școlile deschise de fotbal distractiv (OFFS) reprezintă un proiect umanitar, neutru din punct de vedere politic şi nerentabil, implementat de către organizația neguvernamentală Cross Culture Project Association (ССРА), cu sediul în or.Copenhaga din Danemarca şi Federația Moldovenească de Fotbal sub conducerea oficiului regional ССРА/OFFS.

Detalii proiect
donation-item
HARTA INTERACTIVĂ
  • Proiect susținut de:   FIFA

In cadrul proiectului FMF.MD a fost elaborat un modul special pentru reprezentarea geografică interactivă a edificiilor sportive din Republica Moldova, inclusiv edificii construite sau înoite în cadrul proiectelor de dezvoltare a Infrastructurii sportive naționale.

Deschide Harta