• Support National Team

Școala de antrenori

Școala Federală de Antrenori. Curs pentru Licența B GK UEFA

11 mar 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

Școala Federală de Antrenori continuă desfășurarea cursurilor de licențiere UEFA. În conformitate cu cerințele Convenției UEFA de recunoaștere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Școala Federală de Antrenori va organiza în următoarele 6 luni un Curs dedicat antrenorilor de portari, pentru obținerea licenței B GK UEFA.

 

Cursul a demarat la baza sportivă Zimbru din capitală. La studii participă 11 antrenori de portari. Lista completă o aveți alăturat.

Cursul este împărțit în 3 module plus al 4-lea, perioadă în care studenții vor susține Master Testul pentru obținerea Diplomei B GK UEFA.   

1. Modul 1. 4-6 martie 2024, Chișinău

2. Modul 2. 15-17 aprilie 2024, Chișinău

3. Modul 3.  3-5 iunie 2023, Chișinău

4. Perioada de susținere Master Test: 1 august 2024

 

Lectori: Adrian Bogdan (A GK UEFA), Sergiu Botnaraș (A GK UEFA), Dumitru Turcu (A UEFA) și Igor Josan (A GK UEFA), Vitalie  Mardari, Mihai Ștețca 


Locul desfășurării: baza sportivă Zimbru.Venim cu un îndemn și încurajăm toți doritorii de a se înscrie la cursurile Școlii Federale de antrenori. Licența oferită de FMF și UEFA este recunoscută internațional. Despre actele necesare pentru înscriere și mai multe informații puteți vedea pe site-ul nostru, AICI.

Școala moldovenească de antrenori se bucură de popularitate și printre foști fotbaliști străini. Peste 100 de jucători cunoscuți din țări precum România, Belarus, Georgia, Letonia, Ucraina, Turcia, Rusia și Germania au obținut licența de antrenori în Republica Moldova, la Școala FMF.

Pe 10 februarie 2006 a avut loc înregistrarea oficială a Școlii de antrenori FMF. Până în prezent peste 1000 de antrenori au absolvit Instituția noastră, obținând diferite categorii de licențe. 
Programul de Formare Profesională este extrem de important pentru întreaga mișcare fotbalistică din Republica Moldova, deoarece absolvenții lui vor putea să predea lecții de fotbal în școli și în același timp să antreneze în oricare dintre cluburile de fotbal din țară și străinătate.