• Поддержи национальную сборную

Naționala a plecat în Cehia pentru meciul secolului

18 noi 2023 de Sandu Grecu
GALERIE

Naționala Moldovei a plecat astăzi în Cehia pentru meciul decisiv, de calificare la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat pentru vara anului 2024 în Germania. Moldova are nevoie de victorie pentru a ajunge la EURO și a realiza, astfel, cea mai mare performanță din istoria fotbalului moldovenesc! Niciodată până acum Naționala noastră nu a ajuns atât de sus. Meciul secolului, Cehia - Moldova va fi transmis în direct de Moldova 1 TV, luni, 20 noiembrie, de la ora 21:45.   

 

Tricolorii, care aseară au remizat acasă, 1-1 cu Albania, au ajuns astăzi la aeroportul Chișinău în jurul orei 14, după un antrenament ușor, efectuat dimineață la Centrul de pregătire a selecționatelor de la Vadul lui Vodă. Selecționerul Serghei Cleșcenco a preferat acest program, în schimbul odihnei jucătorilor în această seară, la aterizarea în Cehia. Deplasarea a făcut-o întreg lotul de 25 de jucători convocat inițial de antrenorul nostru.  

 

”Finala” pentru calificarea istorică, Cehia - Moldova se joacă luni, 20 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Andruv din orașul Olomouc. Partida va fi transmisă în direct de Moldova 1 TV. 

 

Site-ul nostru vă va oferi zilnic mai multe informații din cadrul echipei Naționale. 

Forza, Moldova!!! 

 

foto: Oleg Bilsagaev