• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Under 17 LIVE. Moldova - Letonia

03 oct 2023 de Svetlana Tataru

Naționala Moldovei va juca astăzi, de la ora 16:00, contra echipei similare a Letoniei, la turneul de calificare pentru Campionatul European de juniori Under 17. Partida se va desfășura pe stadionul Zimbru-2 din capitală. Intrarea la meci va fi liberă. 

 

Site-ul nostru, FMF.md va transmite în direct meciul. De asemenea, partida va putea fi urmărită și pe postul TV WE SPORT.

 

INFO text în regim Live, clic AICI.

 

În celălalt meci la zilei, de la ora 16:00, la Orhei, se întâlnesc Suedia și Polonia. Canalul de Youtube al FMF va transmite și această partidă.   

 

Programul complet al turneului îl găsiți aici:

 

Echipa Moldovei U17 (vezi lotul AICI) va susține toate cele 3 meciuri pe stadionul Zimbru-2 din capitală. Alte 3 partide de la acest turneu se vor disputa pe stadionul din Orhei. Site-ul nostru, fmf.md va relata informații de la meciuri în timp real. 

 

Juniorii Moldoveni au cedat în primele două meciuri din cadrul competiței și se află pe poziția a treia în clasament. Suedia a învins Moldova cu scorul de 3-2, iar Polonia cu 3-0.

 

Amintim că forul european a încredințat Federației Moldovenești de Fotbal organizarea turneului de calificare pentru Campionatul European U17 pentru al doilea an consecutiv.

 

În etapa de elită se vor califica primele două echipe din fiecare grupă și cinci selecționate de pe locul trei, cu cele mai bune rezultate înregistrate în meciurile directe cu primele două clasate din cele 13 grupe. Țările de Jos sunt deja calificate direct în etapa de elită, având cel mai bun rating UEFA la această categorie de vârstă.

Gazda turneului final, Cipru, este calificată direct la EURO 2024.