• Support National Team

Comunicate

We Sport TV va transmite în EXCLUSIVITATE, în direct, meciurile cu Austria și Feroe

07 sep 2023 de Sandu Grecu

Canalul WE SPORT va transmite ÎN EXCLUSIVITATE, în premieră, în direct, ambele meciuri ale Naționalei Moldovei din luna septembrie, cele cu Austria și Feroe din deplasare. Acest lucru a fost posibil după ce UEFA a reziliat contractul cu compania GMG. Respectiv, meciurile NU vor mai fi transmise de Canal 5, așa cum s-a anunțat anterior.

 

Amicalul Austria - Moldova se va juca pe 7 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Raiffeisen Arena din Linz. 

 

În timp ce partida Insulele Feroe - Moldova se va disputa pe 10 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Torsvollur din Torshavn și face parte din preliminariile Campionatului European 2024. 

 

Postul de televiziune WE SPORT este singurul canal TV sportiv din Republica Moldova și emite 24 din 24 pe întreg teritoriul țării, prin intermediul companiilor de cablu. Operatorul național Moldtelecom, partenerul Federației Moldovenești de Fotbal, emite postul WE SPORT pe canalul 303. 

 

WE SPORT TV transmite toate meciurile din Super Liga moldovenească de fotbal în direct și în reluare. La fel, din grila de emisie fac parte meciuri din cadrul Ligii 1 la fotbal, partide internaționale cu participarea echipelor moldovenești de club, turnee internaționale și naționale la fotbal pe plajă, futsal, socca și alte probe de sport. Nu lipsesc nici știrile din sport sau documentarele despre istoria fotbalului nostru, proiectele FMF, dar și 2 emisiuni foarte bine cotate în Moldova, Total Sport și La Firul Ierbii. 

 

Urmăriți acum și Naționala Moldovei doar la We Sport!