• Fii alături de Echipa Țării

Turneul „Chișinăul de seară”. Premierea învingătorilor

13 mar 2023 de Maria Teeşanu
GALERIE

La stadionul „Joma Arena” din Chișinău a avut loc premierea câștigătorilor turneului ”Cupa de iarnă - Chișinăul de seară”. La ceremonia de premiere au participat 21 de echipe premiante, la diferite categorii de vârstă. 

Circa 91 de echipe și aproximativ 2200 de participanți din municipiul Chișinău, dar și din raioanele Ialoveni, Strășeni și Criuleni au participat la acest turneu.

Competiţia a fost organizată de către Direcţia Generală, Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului municipal Chişinău în comun cu Federaţia de Fotbal a municipiului Chişinău și FMF. 

La ceremonia de premiere au fost prezenți primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban și șeful Direcției Genarale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, Andrei Pavaloi. Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de prim-vicepreşedinte, Mihai Anghel.

La final, câştigătorii turneului „Chișinăul de seară”, Cupa de iarnă, au primit premii băneşti, cupe, medalii şi diplome.

Clasamente finale:

 

Seniori 
Locul I - FC Victoria 
Locul II - FC Spartanii Selemet
Locul III - FC Zimbru 

Under 16  
Locul I - Real Succes
Locul II - Dasschool
Locul III - Dacia Buiucani A

Under 15  
Locul I - Real Succes
Locul II - Dacia Buiucani B
Locul III - Dacia Buiucani A

Under 14
Locul I - Dacia Buiucani A
Locul II - Real Succes 1
Locul III - SSSF1

Under 13
Locul I - Dacia Buiucani A
Locul II - Sportul
Locul III - Real Succes

Under 12
Locul I - Juniorul
Locul II - SSSF 2
Locul III - Dasschool

Under 11
Locul I -  Dacia Buiucani A
Locul II - Costești
Locul III - SSSF1

Vă reamintim, că prima ediție a turneului dotat cu premiile ziarului „Chișinăul de seară” a avut loc în anul 1974. Competiția s-a desfășurat până în anul 1995. În perioada 1996-1998 turneul s-a numit Cupa Alexandru Proțenco, iar din 2001 până în 2020 – Cupa Sergiu Rădăuțanu. Anul acesta organizatorii au decis să revină la denumirea inițială a competiției.

 

FOTO: Aurica Ciobanu