• Fii alături de Echipa Țării

Concurs: De ce vreau să joc la echipa Națională

26 ian 2023 de Reporter FMF
GALERIE

Scrie un eseu pe tema ”De ce vreau să joc la echipa Națională” și câștigă unul dintre premiile oferite de Federația Moldovenească de Fotbal!

 

Pe 1 februarie se încheie concursul FMF inițiat pentru toți copiii care susțin Naționala și care visează să joace la Echipa Țării. Dacă ești unul dintre ei, scrie-ne un mesaj, un eseu, o poezie în care să ne spui de ce îți dorești să joci în tricoul Moldovei. Încă mai ai timp.

Așteptăm mesajele pe adresa de email: presa@fmf.md

Cele mai bune lucrări vor fi premiate de FMF cu echipament sportiv și mingi de fotbal. Plus la asta, cele mai faine texte vor fi publicate pe site-ul FMF.   

 

Concursul este organizat în parteneriat cu Proiectul ”Fotbal în școli”, cel mai mare proiect social din Republica Moldova, premiat de UEFA în cadrul Galei Grassroots 2022.

 

În ”Galerie” găsiți astăzi mai multe lucrări pe care le-am primit de la copiii care iubesc fotbalul.  

 

”Transmit poezia unde am încercat sa redau dragostea față de fotbal și dorința de a slavi țara noastră, Republica Moldova”, ne-a scris Ciugureanu Veaceslav, elev în clasa a II-a C, Liceul Teoretic Alexandru Pușkin din municipiul Ungheni. 

 

”Отправляем Вам конкурсные материалы учащихся муниципального образовательного учреждения «Рыбницкая русская средняя общеобразовательная школа №3». Este un alt mesaj de la copiii din Rîbnița, școala cu predare în limba rusă.

 

Mai multe mesaje, eseuri și poezii găsiți atașat, mai jos.

 

DOCUMENTE ANEXATE

Artiom Nazarciuc
Daria Covalciuc
Varvara Pascaru
Anastasia Peșterean
Maria Ursachi
Loredana Mocrițchi
Svetlana, Orhei
Mădălin, Orhei
David Popovici
Igor Șpac
Iulian Luchian
Mihai Bujor
David Palamarciuc