• Support National Team

Caritate. FMF alături de familiile vulnerabile

28 sep 2022 de Sandu Grecu
GALERIE

 

Federația Moldovenească de Fotbal a participat la cursa de caritate Run for Children din cadrul Chișinău Big Heart Maraton, alăturându-se campaniei de adunare de fonduri inițiată de organizația Copil, Comunitate, Familie din Moldova cu scopul susținerii unei familii vulnerabile.  

 

Datorită implicării tuturor, alergătorilor și donatorilor, echipa Run for Children 2022 din care a făcut parte și FMF a colectat 720 000 MDL. Astfel am reușit să împlinim visul celor 5 copii de a avea casa lor! Mai mult decât atât, din suma rămasă, CCF Moldova le va asigura lemne pentru iarnă, lor și altor sute de copii aflați la limita sărăciei.

 

În filmul de mai sus vă prezentăm imagini emoționante: casa care a fost procurată de CCF Moldova pentru Eliza și cei 5 copii ai ei. Cu această ocazie, președintele FMF, Leonid Oleinicenmco a transmis organizatorilor cele mai sincere urări de bine și de admirație pentru lucrurile remarcabile pe care le fac pentru familiile sărace din Moldova și pentru copiii lor.  

 

La rândul său, CCF Moldova a mulțumit Federației de fotbal pentru implicare. 

 

”Cu ajutorul vostru am reuşit: Run for Children 2022! A fost timpul vostru pe care ni l-aţi dăruit, au fost emoțiile voastre care au făcut din Run o experienţă de neuitat. Participarea noastră înseamnă mai mult decât alergare. A fost o ediție glorioasă, ne-am revăzut prietenii și ne-am mărit echipa cu alții noi, iar asta ne-a ajutat direct să schimbăm viața familii cu 5 copii.

Moldova are mulți EROI, iar noi i-am adunat în acest an în cea mai tare echipă – Run for Children!”, se spune în comunicatul CCF Moldova pentru FMF.