• Поддержи национальную сборную

Vadim Rață a semnat cu FCSB

12 aug 2022 de Sandu Grecu

Internaționalul moldovean Vadim Rață a semnat cu cel mai titrat club din România, FCSB sau Steaua, cum este cunoscut în toată lumea. Potrivit publicației GSP.ro, transferul mijlocașului moldovean de la FC Voluntari a costat 300.000 de euro.

 

Gigi Becali a confirmat transferul pentru GSP.ro: „Am semnat deja, l-am luat. Va juca și duminică (n.r. - cu Chindia) și în play-offul Conference League”.

Din informațiile obținute de Gazetă, Rață a semnat pe doi ani, cu un salariu lunar de 10.000 de euro și o clauză de reziliere în valoare de un milion de euro.

 

Vadim Rață a evoluat la FC Voluntari din luna iulie 2021, după ce s-a transferat de la o altă echipă românească, Chindia Târgoviște. El a jucat pentru Voluntari 47 de meciuri (4 dintre care în actuala stagiune a campionatului României) și a marcat 9 goluri.

 

Anterior fotbalistul de 29 de ani născut la Chișinău a jucat la Sheriff, FC Tiraspol, Zaria Bălți, Speranța Nisporeni și Milsami Orhei. Cu Sheriff a devenit dublu campion național (2012 și 2013), iar cu Milsami a câștigat Cupa Moldovei în anul 2018. 

  

Pentru Naționala Moldovei Vadim Rață a jucat 31 de meciuri și a marcat 1 gol.