• Поддержи национальную сборную

Fotbal feminin. Tricolorele vă prezintă noua vestimentație sportivă

21 iun 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

Naționala feminină are o nouă vestimentație sportivă. Aceasta va fi purtată atât de jucătoare, cât și de staff-ul tehnic în perioada cantonamentelor și meciurilor oficiale, acasă și în deplasare. Noul echipament a fost prezentat de jucătoarele și membrii staff-ului tehnic în cadrul unei sesiuni foto, care a avut loc la centrul de la Vadul lui Vodă.

Îmbrăcămintea specifică jucătoarelor include pantaloni și jachete de paradă de culoare albastră, maiou albastru, maiou polo, jambieri, șorți și tricouri pentru antrenament de culoare bordo și albastră, treninguri de antrenament. Articolele de îmbrăcăminte specializate pentru preparatorii tehnici includ următoarele: maiou gri, șorți negri și gri, treninguri negri și hanorac gri pentru antrenament, de asemenea, șorți, pantaloni, veste, maiou și maiou polo de paradă.

Țesăturile sportive sunt materiale tehnice care ajută la menținerea confortabilă a sportivilor în timpul exercițiilor și în timpul deplasărilor de o durată lungă.

Noua uniformă a fost produsă de partenerul tehnic al tuturor echipelor naționale de fotbal a Moldovei - JAKO. Acesta este un brand german de echipamente sportive din materiale de înaltă calitate ce garantează standardele și cerințele de funcționalitate, uzură și rezistență.

Vezi imagini de la sesiunea foto a echipei Naționale.

Vă reamintim, că pe data de 24 iunie, tricolorele vor juca pe stadionul Zimbru cu reprezentiva similară a României, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2023.  Partida va începe de la ora 18:00 și va fi transmisă de postul de televiziune Moldova 2, pagina de Facebook Acvile și pe pagina FMF TV - Youtube. Patru zile mai târziu, tricolorele vor juca și cu selecționata Lituaniei, de la ora 18:00, pe stadionul din capitală.

Citește ...
Fotbal feminin. Lotul Naționalei pentru meciurile cu România și Lituania
Fotbal feminin. Acreditări de presă pentru meciurile cu România și Lituania
Fotbal feminin. Programul de presă pentru meciul Moldova – România
Fotbal feminin. Acces gratuit la meciurile Moldovei cu România și Lituania. Înregistrează-te pe bilete.fmf.md