• Support National Team

Asociații Raionale

Teren nou de fotbal de ziua copiilor, la Mihailovca, Cimișlia

03 iun 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Cel mai frumos cadou de ziua copiilor!

Anume așa a declarat directorul liceului teoretic ”Ștefan cel Mare și Sfânt” din Mihailovca, Larisa Arhirii la deschiderea festivă a noului miniteren de fotbal construit pe teritoriul instituției de învățământ în cadrul proiectului ”Fotbal în școli”.

  

”Mulțumim Consiliul raional Cimişlia, Consiliul Local Mihailovca, Federației Moldovenești de Fotbal, președintelui ARF Cimișlia Victor Stână, agenților economici implicați, grupului de lucru Achiziții publice pentru contribuția valoroasă adusă Gimnaziului în construcția terenului de minifotbal cu acoperire artificială și cadourile oferite. Apreciem efortul echielor gimnaziului participante în Starturile vesele, echipelor de fotbal a LT Hyperion, Mihai Eminescu, gimnaziilor Porumbrei, Batîr și a instituției pentru meciurile jucate. TOȚI LA FOTBAL!”, a scris Larisa Arhirii pe o rețea social.

 

”În raionul Cimișlia acesta este al 13-lea miniteren de fotbal. Dintre aceastea, 11 sunt de dimensiuni mici: 20.5 / 30.5 metri și 2 de dimensiuni mai mari: 46 / 28 metri. Alte doua terenuri de dimensiuni standart sunt la etapa de licitație publica pentru identificarea antreprenorului”, a declarant pentru FMF.md Victor Stână, președintele ARF Cimișlia.

 

În scurt timp, ARF Cimișlia, în colaborare cu autoritățile publice locale și cu Federația Moldovenească de Fotbal vor inaugural un alt teren de fotbal, în satul Ialpujeni.

 

În cadrul proiectul FMF “FOTBALUL ÎN SCOLI”, de la 1 septembrie 2022 vor fi deschise clase specializate de fotbal la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din orașul Cimișlia.