• Support National Team

Masculin (Competiții)

Cupa Moldovei Moldtelecom. Vine finala. Află ultimele știri și vezi cum arată stadionul din Nisporeni

16 mai 2022 de Sandu Grecu
GALERIE

 

Au mai rămas 5 zile până la finala Cupei Moldovei Moldtelecom. Sfântul Gheorghe Suruceni și Sheriff Tiraspol vor juca cu trofeul pe masă sâmbătă, 21 mai, de la ora 20.00, pe noua arenă sportivă din Nisporeni. Finala Cupei Moldovei Moldtelecom este organizată în premieră de Federația Moldovenească de Fotbal în colaborare cu Consiliul raional Nisporeni. 

 

Intrarea la meci va fi liberă, în baza înregistrării pe site-ul FMF, capitolul BILETE (click)

 

Organizatorii au reușit să remedieze considerabil gazonul de pe noua arenă, cu ajutorul specialiștilor și a echipamentului tehnic oferit de FMF. De asemenea, au fost instalate fotolii individuale în spatele porților, astfel încât capacitatea arenei a ajuns la 5200 de locuri, prevăzute în proiectul inițial. Cu suportul Consiliului raional au fost amenajate sălile pentru conferințe, lojele VIP, loja presei, cabina de comentatori, regia tehnică și alte lucruri importante pentru buna organizare a unui meci de o asemenea anvergură.

 

Astfel, stadionul din Nisporeni va putea găzdui deja în această vară alte meciuri importante. Primul după finala Cupei Moldovei Moldtelecom va fi o altă finală, cea a Cupei Moldovei la fotbal feminin. Meciul este programat pentru 4 iunie. Cu detalii vom reveni în timp util, pe site-ul nostru.    

 

Săptămâna aceasta, FMF.md vă aduce cele mai noi informații despre finala Cupei Moldovei Moldtelecom. Imagini video și foto, declarațiile participanților, conferințele de presă și multe altele vă oferim și vă îndemnăm să distribuiți, astfel încât toți microbiștii să fie la curent cu ultimele știri despre marea finală de sâmbătă.