• Поддержи национальную сборную

Stadionul din Nisporeni, favorit pentru a găzdui finala Cupei Moldovei Moldtelecom

05 mai 2022 de Sandu Grecu
GALERIE

 

Federația de Fotbal ar putea organiza în premieră finala Cupei Moldovei Moldtelecom pe stadionul din Nisporeni. O Comisie a FMF a inspectat astăzi noua arenă, care a fost construită pe locul vechiului stadion din Nisporeni. Vă reamintim că Federația de fotbal a contribuit esential la darea în exploatare a edificiului sportiv, oferind fotolii individuale pentru spectatori, sistem de iluminare nocturnă și gazonul de iarbă naturală, care este întreținut de specialiști angajați de FMF.

 

Arena din Nisporeni are o capacitate de 5200 de locuri. Mai mult de jumătate dintre ele sunt acoperite. Stadionul se află în administrarea Consiliului raional din localitate. Complexul sportiv dispune de o parcare pentru câteva sute de mașini, o sală de sport și un hotel modern. Stadionul este finisat în proporție de 99% și are șanse mari să fie omologat de UEFA pentru meciuri internaționale.  

 

Finala Cupei Moldovei Moldtelecom, Sfîntul Gheorghe Suruceni – Sheriff Tiraspol este programată pentru data de 21 mai, de la ora 20.00. Meciul va fi transmis de postul public de televiziune.

 

FMF vă va informa în timp util despre locul de disputare a meciului final.