• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 16:00. Milsami – CSF Bălți

09 apr 2022 de Victor Daghi

 

Milsami – CSF Bălți

 

9 aprilie. Vadul lui Vodă, stadionul CPSM
Arbitru: Ion BÎLEA

Asistenți: Denis BORISOV și Veaceslav SIVACIOV

Al 4-lea oficial: Igor BOȘCA

 

Milsami: 1.Emil TÎMBUR, 9.Petru RACU, 10.Alexandru DEDOV, 11.Mamadou Harouna CAMARA, 14.Vadim DIJINARI, 16.Alexandru ANTONIUC (c), 19.Dan PÎSLA, 20.Vitus AMOUGUI, 22.Sergiu ISTRATI, 24.Eugen ZASAVIȚCHI, 84.Igor BONDARENCO

Rezerve: 31.Victor BUGA, 7.Nichita IURAȘCO, 15.Sergiu NAZAR, 18.Ștefan EFROS, 98.Igor LAMBARSCHI

Antrenor: Serghei DUBROVIN

 

CSF Bălți: 22.Victor STRAISTARI, 2.Valeriu GAIU, 3.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 5.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN (c), 8.Andrei RUSNAC, 10.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 11.Daniel DANU, 14.Serhii MOLOCHKO, 18.Petru NEAGU, 23.Denis FURTUNA

Rezerve: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 4.David CEMSCHI, 15.Oleg PLATNIUC, 17.Serghei MIȘCOV, 19.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 21.Piotr GHERMAN, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA

Antrenor: Serghei CEBOTARI

 

Milsami Orhei și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul CPSM din Vadul lui Vodă va fi transmisă GRATIS de platforma media divizianationala.tv.

 

Nicio televiziune din Republica Moldova nu și-a manifestat interesul pentru a transmite Divizia Națională, toate meciurile din partea a doua a campionatului Moldovei și Cupei Moldovei Moldtelecom vor putea fi urmărite doar online, contra plată, pe platforma media divizianationala.tv. În același timp, câte un meci din fiecare etapă va fi disponibil gratis.

 

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de trei ori în actuala ediție de campionat.

 

În meciul de la Bălți din etapa a 2-a s-a impus Milsami cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Sergiu Istrati.

 

Pe 11 septembrie 2021, la Orhei, echipele au terminat la egalitate, 1-1. Nichita Moțpan a deschis scorul în minutul 24 din penalty, iar Sergiu Istrati a egalat la unu în minutul 54.

 

Ultimul duel direct a avut loc pe 30 octombrie 2021, la Bălți. Milsami a învins cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Dan Pîsla în ultimul minut de joc.

 

Ambele echipe trec printr-o perioadă mai dificilă.

 

Milsami a fost învinsă în ultimele două meciuri, 2-5 cu Dinamo-Auto și 0-2 cu Sfîntul Gheorghe și se clasează pe locul 3, cu 43 de puncte.

 

Mijlocașul Gheorghe Andronic este suspendat pentru meciul de azi din cauza cumulului de cartonașe galbene.

 

Atacantul Sergiu Istrati conduce în clasamentul golgheterilor cu 12 goluri, împreună cu Vladimir Ambros de la Petrocub.

 

De partea cealaltă, CSF Bălți a fost învinsă de campioana Sheriff cu 3-0 în ultima etapă și cu 23 de puncte, se situează pe locul 6 în clasament.

 

Dacă nu luăm în considerație victoria tehnică cu FC Florești din etapa XXI, atunci formația antrenată de Serghei Cebotari a ajuns la 7 înfrângeri consecutive în campionat.

 

Fundașul Anatolie Prepeliță este suspendat pentru meciul de azi pentru cumul de cartonașe galbene.