• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Declarațiile antrenorului Ștefan Stoica după meciul Bulgaria U21 - Moldova U21

16 noi 2021 de Victor Daghi

Naționala de tineret a Moldovei a terminat la egalitate meciul cu Bulgaria, în preliminariile Campionatului european 2023. Vă prezentăm declarațiile antrenorului după partida disputată la Sofia.

 

- Este un rezultat frumos! Mă bucur pentru băieți pentru că tot vorbim despre Moldova, despre lucrurile care se întâmplă și trebuie să facem parte din ceva frumos. Au luptat foarte mult, un 0-0 în 10 oameni, chiar dacă am început meciul în 5-3-2 foarte ofensiv. Adversarul însă ne-a creat ceva probleme, iar la finalul primei reprize am primit un cartonaș roșu. Am fost nevoiți la pauză să facem anumite modificări, echipa și-a văzut de joc, a luptat pentru fiecare balon și ne-a răsplătit fotbalul și viața, când ești corect, cu un punct care este foarte prețios pentru noi.

 

- Ați terminat anul pe locul 3 în grupă, iar în martie urmează meciul din deplasare cu Gibraltar…

 

- Cu siguranță o să fie un meci dificil pentru noi, acolo trebuie să construim, e meci în deplasare, pe sintetic… Însă până în martie încercăm să facem un cantonament în februarie, urmează să vedem data, să strângem și jucătorii născuți în anul 2002 să vedem ce este pentru viitorul Moldovei. Ne dorim să avem câteva jocuri în care să vedem toți băieții care sunt talentați și să nu facem vreo greșeală în viitor pentru că menirea noastră este să alegem jucătorii care sunt cei mai valoroși.