• Поддержи национальную сборную

Budești are 2 terenuri noi de fotbal, cu suportul FMF

04 noi 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

Două terenuri de fotbal au fost date în exploatare în cadrul programului FMF “Toţi împreună”. Astfel, cu suportul FMF, locuitorii comunei Budești se bucură de un nou teren natural și unul artificial pentru practicarea fotbalului. La ceremonie au participat primarul comunei Budești, Nina Costiuc, directorul Liceului Teoretic Budești, Sergiu Brînză, directorul Centrului de Tineret și Sport din Budești, Sergiu Curchi și inspectorul de baze sportive FMF, Igor Soltanici.

Evenimentul a culminat cu un amplu program cultural-sportiv, precum și meciuri amicale pentru jucătorii echipei FC Sportul.

La finalul activităţii toți participanții au primit cadouri memorabile, fanioane și cupe. De asemenea FC Sportul a primit din partea Federației Moldovenești de Fotbal mingi de fotbal.

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea unor astfel de proiecte este importantă în perspectiva ridicării calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri. Începând cu anul 2005, în țara noastră au fost date în exploatare circa 500 de mini-terenuri de fotbal cu suprafață artificială.