• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Final de sezon la Ialoveni. Campioane au devenit echipele din Mileștii Mici și Dănceni

31 oct 2021 de Ion Buga
GALERIE

Echipa satelor Mileștii Mici și Dănceni au devenit campioanele raionului Ialoveni la fotbal printre seniori, respectiv juniori. Meciurile de astăzi au încheiat sezonul fotbalistic din raion. 


În ultimul meci, la seniori, Mileștii Mici a trecut pe teren propriu de echipa satului Hansca, scor 6-0, victorie ce i-a asigurat titlul de campioană. Pe locul doi s-a clasat Ruseștii Noi care s-a impus în fața medaliatei cu bronz, Dănceni, scor 2-1.

 

Și la juniori lupta pentru primul loc s-a dus până în ultima etapă. Câștigătoare a campionatului raional a devenit echipa din Dănceni, care a triumfat în meciul din deplasare cu Ruseștii Noi, scor 4-2. Podiumul a fost completat de formațiile satelor Horești și Răzeni

 

La ceremonia de premiere au participat președintele raionului Ialoveni, Mihail Silistraru, vicepreședintele raionului, Andrei Eremia, vicepreședintele ARF Ialoveni, Anatolie Melenciuc, membrii consiliului de administrație ARF Ialoveni, Ion Budeanu și Ilie Nour. FMF a fost reprezentată de către Alexandru Zaharia, inspector federal.

Mileștii Mici, campioana raionului Ialoveni, ediția 2021!