• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Natalia Munteanu, din nou campioană în Belarus

31 oct 2021 de Maria Teeşanu

Portarul Naționalei feminine a Moldovei, Natalia Munteanu a devenit astăzi pentru a doua oară campioană în Belarus cu echipa Dinamo-BGUFC Minsk.

Natalia a avut o prestație excelentă în victoria decisivă, scor 5-0, cu formația Vitebsk. Grației acestui succes, echipa Nataliei și-a adjudecat titlul cu două etape până la finalul campionatului. Dinamo mai are de jucat cu Echipa Națională a regiunii Gomel (5 noiembrie) și cu Dinamo-Brest (13 noiembrie).

Astfel, elevele lui Iurie Maleev vor juca din nou în sezonul următor al Ligii Campionilor la fotbal feminin. În acest an, Dinamo-BGUFC a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor de către Apollon Ladies (Cipru), scor general 2-0.

Natalia Munteanu are în palmares mai multe premii importante cucerite în Belarus: trofeul pentru cel mai bun portar, două Cupe, o Supercupă și două titluri de campioană a acestei țări.

Dinamovistele nu au rivali pe măsură în ultimii ani, reușind să câștige toate competițiile posibile în Belarus. În actuala stagiune, echipa Nataliei a reușit să obțină victorii în toate cele 25 meciuri disputate până acum, în care au marcat 166 goluri și au încasat numai 4.

Moldoveanca Natalia Munteanu s-a transferat la Dinamo-BGUFC în 2020. În campionatul Belarusului a jucat peste 20 meciuri și a încasat doar 4 goluri.

Federaţia Moldovenească de Fotbal o felicită pe portarul Naționalei Moldovei și cea mai bună jucătoare din Moldova al anului trecut cu acest trofeu și îi dorește mult succes echipei sale în ediția viitoare a Ligii Campionilor. 

Citește ... 
Moldoveanca Natalia Munteanu a câștigat Cupa Belarusului
Natalia Munteanu, campioană în Belarus
Moldoveanca Natalia Munteanu a câștigat Supercupa Belarusului
Moldoveanca Natalia Munteanu a câștigat Cupa Belarusului 
Natalia Munteanu, desemnată cel mai bun portar în Belarus
 

Sursa foto: Dinamo-Minsk (Facebook)