• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Portarul echipei Sheriff a fost ales jucătorul săptămânii în UEFA Champions League!

30 sep 2021 de Ion Buga

Portarul Sheriffului, Georgios Athanasiadis a fost ales „Cel mai bun jucător al săptămânii” în Liga Campionilor, în urma unui sondaj efectuat de site-ul UEFA. Pentru acest titlu, el i-a întrecut pe Leroy Sane (Bayern), Milan Shkrinjar (Inter) și Darwin Nunez (Benfica). 

 

Georgios Athanasiadis a fost inclus și în echipa săptămânii alături de Milan Škriniar (Inter), Yaroslav Rakitskiy (Zenit), Douglas Santos (Zenit), Mohamed Salah (Liverpool), Federico Chiesa (Juventus), Idrissa Gueye (PGS), Hans Vanaken (Club Brugge), Leroy Sané (Bayern), Karim Adeyemi (Salzburg), Darwin Núñez (Benfica).

 

În meciul cu Real Madrid, goalkeeperul elen a reușit 11 intervenții providențiale, fiind lider la acest capitol în actuala ediție a Ligii Campionilor (15). Paradele sale au contribuit esențial la succesul surprinzător al Sheriffului pe stadionul Santiago Bernabeu. Anume el a fost desemnat și omul meciului.

 

În același timp, colegul său Sebastien Thill a pierdut lupta pentru titlul Golul săptămânii în UEFA Champions League. Laureat a devenit Lionel Messi (PSG). 

 

Vă reamintim, Till a reușit un gol senzațional în ultimul minut de joc, ce a adus o victorie istorică pentru campioana Moldovei pe terenul titratei Real Madrid, scor 2-1. 

 

În prima etapă a grupelor, câștigător la această nominalizare a devenit un alt jucător al Sheriffului, Adama Traore, care a marcat în victoria contra lui Shakhtar Ucraina, scor 2-0.

Georgios Athanasiadis / foto: FC Sheriff