• Fii alături de Echipa Țării

Nistru a cedat în optimile Ligii Campionilor la fotbal pe plajă. Urmează turneul pentru locurile 9-16

16 iul 2021 de Vlad Dumitrașcu

Nistru Chișinău a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal pe plajă - Euro Winners Cup. Echipa din Moldova a cedat, după un meci spectaculos, în fața celor de la ACD O Sotao (Portugalia).

 

ACD O SÓTÃO – Nistru Chișinău 5-4
Au marcat: Nuno Robalo (4), Yahor Hardzetski (13), Samuel Mendes (27), Duarte Vivo (32), Fabinho (33) / Andrei Negara (15), Mikita Chaikouski (34), Aleh Hapon (34, 35)

 

Pentru Nistru urmează meciurile de clasament pentru locurile 9-16. Prima adversară, în această seară, va fi Delta Saratov Rusia.

 

Până în optimile de finală, elevii pregătiți de Ruslan Pernai au obținut numai victorii cu New Team Brus (Belarus), scor 4-1, Rostock (Germania), scor 3-1, Bemannia FC (Elveția), scor 5-4, și Napoli Patron (Grecia), scor 4-0.

 

Liga Campionilor la fotbal pe plajă – Euro Winners Cup, este găzduită de stațiunea Nazaré, Portugalia.

 

Vă reamintim că în actuala ediție Euro Winners Cup, țara noastră a mai fost reprezentată de formația Djoker, care însă nu a reușit calificarea în faza eliminatorie.

 

Participarea ambelor echipe la turneul din Portugalia este posibilă grație suportului financiar acordat de Federația Moldovenească de Fotbal în parteneriat cu Asociația de Fotbal pe Plajă din Moldova. Este al doilea an consecutiv, când Moldova are 2 echipe în cea mai importantă competiție intercluburi la fotbal pe plajă.

 

Pentru amatorii acestui sport urmează Campionatul European - Euro Beach Soccer League, Divizia B, competiție care va fi găzduită în premieră de țara noastră. Meciurile din cadrul turneului vor avea loc la noua arenă la fotbal pe plajă din Chișinău în perioada 28 iulie - 1 august. La ediția din acest an vor participa 12 selecționate de fotbal pe plajă, care sunt repartizate în 3 grupe.

Foto: facebook.com/bscnistru