• Поддержи национальную сборную

Webinar pentru antrenorii proiectului UEFA Playmakers

09 iul 2021 de Maria Teeşanu

Federația Moldovenească de Fotbal a organizat astăzi, 9 iulie, un webinar online cu antrenorii proiectului UEFA Playmakers.

 

Coordonatorul proiectului, Natalia Ceban, a anunțat că începând cu 23 august toate centrele vor iniția primele sesiuni practice. Prima etapă va conține zece sesiuni de antrenament ce se vor baza pe povestea  ”Incredibilii 2”, iar a doua etapă de activitate va fi bazată pe povestea „Frozen”.

 

În timpul seminarului online educatorii au făcut un schimb de păreri și au analizat materialul didactic oferit de experții UEFA. Lectorii Playmakers, Radu Beșeti și Elena Subbotina au stabilit obiectivele studiilor și au oferit sfaturi utile pentru antrenori, prezentând conținutul programului cu materiale video și discuții individuale. 

 

De asemenea, participanții au discutat despre echipamentele și resursele pentru un sesiunile practice, decorul și atmosfera unui antrenament, integritatea celor apropiați în proiectul Playmakers și sprijinul necesar pentru fete.

 

Mentorii Playmakers au accentuat că vor monitoriza proiectul pe parcursul anului și vor fi prudenți față de calitatea materialului însușit de antrenori.