• Support National Team

Juniori (Competiții)

Triumful micilor fotbaliști de la Academia de fotbal Viitorul

25 iun 2021 de Reporter FMF
GALERIE

Prestație excelentă pentru micii fotbaliști ai Academiei de fotbal Viitorul la prima ediție a turneului internațional "Didi Premier Cup", găzduit recent de orașul Iași, România. 

 

Elevii antrenați de Grigore Țepordei au devenit câștigătoarea competiției U-10, după victoria din finală cu Didi Junior Iași, scor 2-1. Ambele goluri au fost marcate de Sebastian Țărnă. Același jucător a fost de neoprit și în semifinala cu Juniorul Suceava, jucată pe o poaie torențială. El a marcat toate golurile formației din Colonița, care s-a impus cu scorul de 4-1.

 

Și în faza grupelor băieții antrenați de Grigore Țepordei i-au lăsat bulversați pe adversarii din Iași, Vaslui, Galați sau Botoșani, demonstrând multă energie și abilitate sportivă. Grație acestor calități s-au evidențiat mai mulți discipoli ai Academiei de fotbal Viitorul, în mod aparte, însă, Sebastian Țărnă si Bogdan Țepordei, inimoși și înflăcărați iubitori ai sportului rege. Succesul obținut le va insufla campionilor convingerea că munca asiduă și perseverența aduce roade și le va da aripi pentru noi competiții.