• Support National Team

Constantin Anghel, la 45 de ani!

06 iun 2021 de Ion Buga

Președintele CS Dacia-Buiucani, Constantin Anghel, a împlinit vârsta de 45 de ani!

 

Cu această frumoasă ocazie, Federația Moldovenească de Fotbal, din numele întregii comunități fotbalistice, îi urează omagiatului sincere urări de sănătate şi fericire, bucurii de la cei dragi, precum şi mult succes în toate activitățile pe care le întreprinde pentru dezvoltarea fotbalului nostru. 

 

În această zi deosebită vă mulțumim că sunteți alături de fotbalul moldovenesc și ne ajutați să îl promovăm și să-l dezvoltăm. Vă dorim multe satisfacţii de la generaţiile de jucători care au fost educați în cadrul clubului pe care îl conduceți.

 

La mulți ani!

 

Constantin Anghel este președintele unuia dintre cele mai cunoscute școli de fotbal din țară - CSCT Buiucani. În prezent, aici practică fotbalul 450 de copii şi juniori, începând de la vârsta de 5 ani, sub îndrumarea a 24 de antrenori calificaţi. 

 

Aici și-au început cariera fotbalistică Victor Golovatenco, Radu Gînsari, Vadim Rață, Cătălin Carp, Nicolae Cebotari, Nicolae Milinceanu, Alexei Koșelev, foști sau actuali jucători ai Naționalelor Moldovei, Sergiu Tacot, Alexei Capsamun, ambii componenți ai Naționalei de futsal.

 

Echipa de seniori, Dacia-Buiucani a debutat anul trecut în Divizia Națională, unde s-a clasat pe locul 5.