• Support National Team

Masculin (Competiții)

Finala Cupei Moldovei se va juca cu spectatori

21 mai 2021 de Ion Buga

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a dat astăzi undă verde spectatorilor în tribune la meciurile de fotbal!

 

Astfel, în baza Hotărârii nr.38 din 21 mai a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău, Federația Moldovenească de Fotbal anunță că finala Cupei Moldovei, Sheriff - Sf.Gheorghe, programată pe 30 mai la stadionul Zimbru din Chișinău de la ora 20:00, se va juca cu spectatori, iar numărul acestora în tribune va constitui 50% din capacitatea arenei, cu respectarea măsurilor de sănătate publică de prevenire a infecției COVID-19.

 

Federația de fotbal a demonstrat în timp că are capacitate organizațională de a respecta cu strictețe Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în cadrul competițiilor desfășurate sub egida FMF.  

 

Societatea fotbalistică din Moldova a fost informată cu regularitate, prin intermediul site-ului oficial FMF, despre eforturile depuse de Federație în obținerea permisiunii autorităților de a relua procesul fotbalistic și a accesului spectatorilor în tribune, în această perioadă afectată de pandemie.

 

DOCUMENTE ANEXATE

Hotărârea nr.38 din 21 mai a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău