• Support National Team

Feminin(Competiții)

Diana Bulgaru, noul președinte al Ligii Feminine de Fotbal din Moldova

06 feb 2021 de Ion Buga
GALERIE

 

Diana Bulgaru a fost aleasă în funcția de președinte al Ligii Feminine de Fotbal din Moldova pentru următorii patru ani. Ea a fost votată cu unanimitate de voturi în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Ligii Feminine de Fotbal, care a avut loc astăzi, 6 februarie, la Complexul Sportiv Futsal Arena FMF, din comuna Ciorescu.

 

Secretar general a fost numit Ruslan Plopa. Totodată au fost aleși membrii Comitetului Executiv: Iurie Purice, Ion Coroliuc, Eduard Caraman, Natalia Clipca și Aurel Abajeru (președitele comitetului).

 

Diana Bulgaru este coordonatorul proiectului social-sportiv "Fotbal în școli", iar recent a devenit prima femeie membră a Comitetului Executiv al FMF. Mai multe despre DIANA BULGARU, aici.

 

Tot astăzi, în cadrul adunării au fost afiliați Ligii Feminine de Fotbal din Moldova noi formațiuni de fotbal feminin:

- CF Ceadîr-Lunga
- CSF Congaz Junior
- Veste Bună
- CSF Haiducii
- CSF Fortuna Femina

 

În prezent, Liga Feminină de Fotbal din Moldova are 18 membri, dintre care 6 cluburi din Divizia Națională feminină: CSF Anenii Noi 2020, CS Real Succes Chișinău, FC Narta Drăsliceni, FC Nistru Cioburciu, FC Maksimum Cahul, FC Belceanka și alte formațiuni care participă cu echipe de junioare U-16, U-13 și U-11: Codru Călărași, FC Lia, CSF Aluatu Taraclia, FC Rezina, FC Brătușeni, FC Rapid Ceadîr, CSF Speranța Junior Drochia, CF Ceadîr-Lunga, CSF Congaz Junior, Veste Bună, CSF Haiducii și CSF Fortuna Femina.


De asemenea, la eveniment fost aprobat, în redacție nouă, statutul Ligii Feminine de Fotbal din Moldova.

 

FMF a fost reprezentată la eveniment de către Sergiu Butelschi, director tehnic, și Ion Poalelungi, jurist.

 

Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări conducerii Ligii Feminine de Fotbal din Moldova, precum şi mult succes în activitatea susținută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

Foto: Vadim CAFTANAT