• Support National Team

Masculin (Competiții)

LIVE. Codru - Zimbru. Avancronică

16 oct 2020 de Ion Buga

Codru - Zimbru

16 octombrie. Lozova. Stadionul Nicolae Simatoc

Arbitru: Gabriel TUPICICA 
Asistenți: Victor LUCHIȚA și Alexandru CIOCHINA
Al 4-lea oficial: Ion ORLIC

 

Codru: 13.Mikhail KIZEEV, 2.Vasile COJOCARI, 4.Ion SANDU, 7.Maxim CALINCOV, 8.Bohdan MYTSYK, 10.Artem PESTRIAKOV, 11.Ion MAMALIGA, 30.Marian PUIU, 34.Nikolai VDOVICHENKO, 77.Dusan BABIC, 96.Alexey NESTRATOV
Rezerve: 6.Dumitru PRODAN, 9.Ivan LACUSTA, 23.Valentin CHIȘCA, 28.Ion OPREA, 44.Aleksandros DHAMO, 73.Eduard ZAPLITNÎI, 
Antrenor: Serghei CHIRILOV 

 

Zimbru: 1.Maksym KOVALOV, 2.Tudor IAPĂRĂ, 5.Gheorghe BRÎNZANIUC, 6.Alexei CIOPA, 8.Artur PATRAȘ, 10.Petru NEAGU, 11.Jhonatan DOS SANTOS, 15.Cristian DANI, 17.Maxim ȘOIMU, 22. Lucio Alvaro LOPES, 23.Alexandru VACARCIUC
Rezerve: 25.Alexandru OSTROVAR, 12.Prince EBENEZER, 16.Danil KUZNETSOV, 18.Bruno MOURA, 19.Ion POSTICA, 20.Alexandru GRAUR
Antrenor: Semion BULGARU

 

Codru Lozova și Zimbru Chișinău se întâlnesc astăzi, de la ora 18.00, într-un meci al etapei a XIV-a a Diviziei Naționale de fotbal. Partida se va disputa pe stadionul Nicolae Simatoc din Lozova și va fi transmisă în direct de site-ul nostru, pe pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Va fi primul meci jucat acasă de Codru, după ce au fost finalizate lucrările de amenajare la stadionul din Lozova. De asemenea, lozovenii au obținut dreptul de a organiza întâlnirile de pe teren propriu cu spectatori în tribune, cu respectarea tuturor condițiilor impuse de FMF și Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. 

 

În Divizia Națională, Codru și Zimbru au disputat 5 meciuri directe. În sezonul trecut, galben verzii au obținut 2 victorii, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate. În actuala stagiune, echipa chișinăuiană s-a impus cu 3-1.

 

Ambele formații s-au duelat anul acesta și în Cupa Federației. Zimbru s-a impus cu 2-0 prin golurile lui Ciopa și Neagu.


În clasamentul Diviziei Naționale, Codru și-a mai îmbunătățit un pic situația, dar rămâne în continuare ultima. De partea cealaltă, Zimbru vine după o serie de șase eșecuri consecutive, ceea ce o ține doar pe locul 9.

 

Staff-ul tehnic al zimbrilor nu va putea conta astăzi pe căpitanul Ștefan Burghiu și nigerianul Saleh Yahaya, ambii fiind suspendați. 


În această pauză competițională, Zimbru a anunțat despre oficializarea unui parteneriat cu Mobiasbanca-OTP Group, care va sprijini dezvoltarea Academiei de fotbal din cadrul clubului. 

 

O altă noutate din tabăra zimbrilor a fost anunțată chiar astăzi. Vlad Goian a fost numit în funcția de director tehnic al Academiei Zimbru, iar Semion Bulgaru va asigura interimatul la prima echipă.