• Fii alături de Echipa Țării

Alexandru Epureanu a devenit campion al Turciei

20 iul 2020 de Ion Buga
www.ibfk.com.tr

 

Alexandru Epureanu (33 de ani) a devenit campion al Turciei cu echipa Istanbul Bașakșehir! Formația din capitală și-a adjudecat primul titlu de campioană din istorie după ce în penultima etapă de campionat a trecut de Kayserispor, scor 1-0. Epureanu a fost integralist. 

 

Federaţia Moldovenească de Fotbal îl felicită pe fostul căpitan al Naționalei Moldovei cu acest trofeu și îi dorește mult succes echipei sale Istanbul Bașakșehir în grupele Ligii Campionilor. 

 

Apărătorul moldovean evoluează la Istanbul Bașakșehir din anul 2014. În campionatul Turciei el a jucat 157 de meciuri și a marcat 13 goluri. În ultimele trei sezoane, Istanbul a ratat de fiecare dată la limită câștigarea campionatului în luptă cu rivalele Beșiktaș și Galatasaray. 

 

Pentru Bașakșehir urmează optimile de finală din Liga Europei, sezonul 2019/20. Echipa antrenată de fostul internațional turc Okan Buruk va juca în deplasare, pe 5 august, returul cu Copenhaga (Danemarca). În cazul calificării, echipa fundașului moldovean o poate întâlni în sferturi pe Manchester United.