• Fii alături de Echipa Țării

FMF a efectuat lucrări la stadioanele din Edineț și Glodeni

13 iul 2020 de Sandu Grecu
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal vă informează despre lucrările de teren, pe care le efectuează experții noștri pe stadioanele din țară, conform programului de restabilire și susținere a arenelor sportive cu suprafețe naturale.  

 

Săptămâna trecută am relatat despre lucrările de mentenanță pe care angajați ai FMF le-au făcut la gazonul stadionului din Lozova.  

 

Astăzi vă prezentăm imagini din 2 localități cu tradiții în fotbal, Edineț și Glodeni, unde specialiștii noștri, cu ajutorul echipamentului tehnic de ultima generație, au efectuat cosirea, fertilizarea, scarificarea și aerarea gazonului, dar și testarea solului (Glodeni, foto Galerie); fertilizarea, aerarea, scarificarea, cosirea și adunarea ierbii (Edineț, foto mai jos).  

 

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare de activitate ale Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea proiectelor pentru menținerea și îmbunătățirea gazoanelor naturale pe stadioanele din Republica Moldova este importantă în perspectiva ridicării calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri, precum și a organizării mai multor evenimente, care vor asigura dezvoltarea fotbalului în regiunile din țară. În acest an, Federația a ajutat la amenajarea gazoanelor stadioanelor din Hîncești, Sărata Galbenă, Orhei, Tohatin, Budești, Lozova, Rîșcani, Drochia, Bălți, Ceadîr-Lunga și alte localități din Republica Moldova. Proiectul continuă…  

 

foto: Valeriu Livadari