• Fii alături de Echipa Țării

Experți FMF au efectuat lucrări de mentenanță la stadionul din Lozova

07 iul 2020 de Sandu Grecu
GALERIE

 Site-ul FMF a anunțat despre faptul că meciul Codru – FC Florești din cadrul etapei a 2-a, programat pentru marți, 7 iulie, se va juca la Bender, din cauză că stadionul din Lozova se află în reconstrucție.  

 

Săptămâna aceasta, experți angajați ai FMF au efectuat lucrări de mentenanță a gazonului stadionului din Lozova (vezi pozele din Galerie). Cu ajutorul echipamentului tehnic de ultima generație, s-a efectuat fertilizarea gazonului, nivelarea nisipului și marcajul terenului de fotbal. Conform estimărilor, stadionul din Lozova are perspective de a găzdui meciuri din Divizia Națională deja în acest sezon.

 

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare de activitate ale Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea proiectelor pentru menținerea și îmbunătățirea gazoanelor naturale pe stadioanele din Republica Moldova este importantă în perspectiva ridicării calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri, precum și a organizării mai multor evenimente, care vor asigura dezvoltarea fotbalului în regiunile din țară.    

 

Foto: Valeriu Livadari