• Support National Team

Masculin (Competiții)

Comunicat. Startul Campionatului Moldovei la futsal a fost amânat

06 iul 2020 de Sandu Grecu

La solicitarea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, FMF anunță despre suspendarea startului Campionatului Republicii Moldova la futsal, care era programat să înceapă pe 8 iulie curent.

Totodată, Federația Moldovenească de Fotbal recomandă Asociației de futsal reprogramarea tuturor competițiilor de futsal pentru o dată ulterioară.

Federația cheamă toți jucătorii angrenați în turneele organizate sub egida FMF la solidaritate și unitate în lupta cu pandemia. Accentuăm, că solicitarea MECC este doar temporară și are menirea de a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Forul fotbalistic de la Chișinău (FMF) a încurajat și a susținut necondiționat instrucțiunile autorităților de la declanșarea epidemiei până în prezent. Ne obligăm și în viitor să respectăm acest principiu. Suntem siguri că dacă vom fi uniți, în scurt timp, vom putea relua procesele sportive la toate nivelele.

Notă: Despre noua dată de începere a Campionatului Moldovei la futsal vom anunța în timp util, pe site-ul nostru.