• Fii alături de Echipa Țării

Prin fotbal să creștem sănătoși

SESIUNI DE SOCIALIZARE ÎN PROIECTUL ”PRIN FOTBAL SĂ CREȘTEM SĂNĂTOȘI”

13 dec 2019 de Sandu Grecu

Cu ocazia Zilei Mondiale a Fotbalului, instituțiile de educație timpurie în cadrul Proiectului social ”Prin fotbal să creștem sănătoși” au organizat sesiuni de socializare și antrenamente de fotbal. La final, toți copiii au primit cadouri din partea FMF.

În sezonul 2019/2020 acest proiect are ca obiectiv încurajarea și îndrumarea copiilor, inclusiv cei cu cerințe educaționale speciale, către sport și un mod de viață sănătos, prin practicarea fotbalului și activităților distractive. Participă grădinițele: Creșă-grădiniță de copii „Izvoraș” din or. Anenii Noi, Grădinița „Scufița Roșie” din s. Șerpeni, r.Anenii Noi, Grădinița – Creșă „Licurici” din s. Valea Perjei, r.Taraclia, Grădinița „Soarele” din s. Beșhgioz, UTA Găgăuzia, Centrul pentru copii ’’Sunrise O.M.E.’’ și Centrul pentru copii “Ingenium” din or.Chișinău, УРО РЦ №8 din or.Ceadîr-Lunga, IET „Romanița” din s. Zagoreni, r.Orhei, Grădinița-creșă “Cocoșelul de Aur” din or. Rezina.

Proiectul social ”Prin fotbal să creștem sănătoși” este unui dintre cele 4 puncte strategice din Programul Grassroots realizat de FMF privind dezvoltarea fotbalului și a sportului în general în rândurile copiilor, a modului sănătos de viață.