• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga, faza secundă. Etapa a 10-a în cifre

20 mai 2024 de Reporter FMF

*În 3 meciuri au fost marcate 10 goluri (gazdele – 7, oaspeţii – 3), în mediu – 3,33 goluri pe meci. De la începutul campionatului în cele 86 meciuri s-au înscris 254 de goluri (gazdele – 152, oaspeţii – 102), în medie - 2,95 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat două meci, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 86 de meciuri. Gazdele au câştigat 43 de partide, oaspeții – 27, iar alte 16 meciuri s-au terminat nedecis.

 

* Cele mai multe goluri într-un meci (7) au fost marcate în jocul Spartanii Sportul - Petrocub 0-7 (etapa 14, prima fază) și Petrocub - Dacia Buiucani 7-0 (etapa 8, faza secundă)

 

*Alex-Mihai Misarăș a marcat în propria poartă în meciul în deplasare cu Petrocub, pierdut cu scorul 1-4. De la începutul campionatului au fost marcate două autogoluri.

 

*În această etapă n-a fost acordată nici o lovitură de la 11 metri. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 33 penalty-uri, dintre care 27 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 10 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 341 cartonașe galbene. În total de la începutul campionatului au fost arătate reprezentanților stafului tehnic al cluburilor 23 cartonașe galbene.

 

*În această etapă nu a fost arătat niciun cartonaș roșu. De la începutul campionatului au fost arătate 16 cartonaşe roșii, dintre care 4 pentru Milsami.

 

*Radu Gînsari (Milsami) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 13 goluri. Vladimir Ambros și Mihail Platica (ambii de la Petrocub) au câte 10 goluri iar Amine Talal (Sheriff) a înscris 8 goluri, Nicolai Solodovnicov (FC Florești), Nicky Cleșcenco (Petrocub), Cedric Badolo și Henrique Luvannor (ambii de la Sheriff) și Joao Paulino Moreira Fernandes și Emmanuel Alaribe (ambii de la Zimbru) – câte 7. 

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 2.437 de spectatori, în mediu – 812. De la începutul sezonului la stadioane au venit 79.057 de spectatori, în mediu câte 919 de oameni pe meci.