• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Vulturii Cutezători, premiați pentru titlul cucerit în Liga 2 Nord

19 mai 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

Echipa Vulturii Cutezători a fost premiată pentru titlul de câștigătoare a Ligii 2 Nord a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediția 2023/24. Formația din Sîngerei a câștigat competiția cu două etape înainte de final și după ultimul meci al campionatului, din etapa 22, de pe teren propriu cu formația FC Grănicerul, câștigat cu 4-2, și-a primit medaliile și cupa de campioană. 

 

Trofeele au fost înmânate de președintele Comitetului de Competiții al FMF, Anatolie Ostap, și Șeful Serviciului relații cu membrii afiliați FMF, Vadim Șargarovshi.

 

Vulturii Cutezători, campioana Ligii 2 Nord , ediția 2023/24:

Portari: Petru Coroliuc, Vitalie Dintiu

Fundași: Mihai Bajereanu, Vasile Andronic, Valentin Bacalîm, Gheorghe Cazac, Nicolae Crigan, Cristian Cainarian, Dionisie Cobîlaș

Mijlocași: Dan Ionițov, Dumitru Maga, Andrei Secureanu, Denis Secureanu, Cristian Ciupercă, Vasile Noroc, Evgheni Trifaniuc, Ion Guțu, Ian Curus, Daniel Urecheanu

Atacanți: Ștefan Munteanu, Dumitru Moșneaga, Diodor Strătila

Antrenor: Anatolie Hadîrcă

 

Vulturii Cutezatori au dominat categoric competiția din acest sezon, fiind de 22 etape de neînvins, în care a înregistrat 19 victorii și 3 egalități.

 

Menționăm că potrivit regulamententului Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, câștigătoarea Ligii 2 Nord are dreptul de a promova în Liga 1. Pentru a participa în Liga 1, ediția 2024/25, Vulturii Cutezatori trebuie să susțină procesul de licențiere a cluburilor FMF.

 

Federația Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări echipei Vulturii Cutezatori pentru această performanță!