• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Futsal. S-au stabilit semifinalistele Cupei Moldovei A.S.I.C.S.

18 mai 2024 de Serghei Cipilencu

Astazi, 18 mai, s-au disputat patru meciuri din cadrul etapei finale a Cupei Moldovei A.S.I.C.S. la futsal. Partidele s-au jucat la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu. În prima confruntare a zilei, formația Next s-a impus în fața echipei Poliția de Frontieră cu scorul de 6-5. În cel de-al doilea meci al etapei a treia, Steaua Dental și Clic Media au fixat un rezultat de 0-9, pentru formația Clic Media. Confruntarea cu numărul 3 dintre FC Chișinău și HD Trans Textil s-a încheiat cu scorul de 11-3 în favoarea celor de la FC Chișinău, iar în ultimul meci al zilei, formația MAIB a cedat cu scorul de 6-11 în partida cu echipa Sporting Nisporeni.

 

Rezultatele meciurilor etapei a 3-a, sâmbătă, 18 mai 2024, Futsal Arena FMF, Ciorescu:

Grupa A

Next - Poliția de Frontieră 6-5

Steaua Dental - Clic Media 0-9

Grupa B

FC Chișinău - HD Trans Textil 11-3

MAIB - Sporting Nisporeni 6-11

 

Menționăm că în baza rezultatelor meciurilor din turul doi din faza grupelor Cupei Moldovei A.S.I.C.S. Au fost stabilite semifinalistele turneului. Din Grupa A, „Click Media” și „Steaua Dental” au avansat în etapa următoare, iar din Grupa B – „Sporting Nisporeni” și MAIB. În turul doi nu au fost surprize. Click Media a învins Next cu scorul de 17-0, iar Steaua Dental a învins echipa Poliției de Frontieră 4-0. În Grupa B, MAIB a marcat 13 goluri cu HD Trans Textil, rezultatul final a fost 13:4, iar Sporting a trecut de FC Chișinău cu scorul de 6:4.

 

Amintim că în conformitate cu regulamentul competiției, echipele au fost împărțite două grupe, a câte patru. Din Grupa A fac parte echipele Clic Media, Next, Steaua Dental și formația Poliției de Frontieră. În timp ce Grupa B este formată din echipele HD Trans Textil, MAIB, FC Chișinău și Sporting Nisporeni. Cele mai bune două formații din fiecare grupă vor accede în etapa play-off a Cupei Moldovei A.S.I.C.S.


Programul meciurilor din semifinalele competiției, duminică, 19 mai 2024:

15:00. Clic Media - MAIB

17:00. Steaua Dental - Sporting Nisporeni

 

Mai multe detalii veți găsi pe pagina Ligii Profesioniste de Futsal din Moldova (click AICI).