• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Super Liga. Milsami Orhei - Dacia Buiucani

18 mai 2024 de Reporter FMF

 

Milsami Orhei şi Dacia Buiucani se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, într-un meci al etapei a 10-a din faza a doua a Super Ligii. Partida de la Orhei va fi transmisă în direct de platforma media ligatv.md și în realuare de postul de televiziune We Sport.

      

Milsami – Dacia Buiucani

 

18 mai. Orhei, complexul sportiv raional

Arbitru: Denis IVLEV

Asistenți: Denis OALĂ și Nicolae MACARI

Al 4-lea oficial: Andrei COJOCARU

 

Milsami Orhei: 1.Emil TÎMBUR, 4.Clinton BANGURA, 5.Yaroslav TEREKHOV, 8.Henry Chimauchem OKEBUGWU, 10.Radu GÎNSARI, 14.Alexandar MILIC, 16.Alexandru ANTONIUC, 19.Igor LAMBARSCHI, 22.Mamdou Harouna KAMARA, 23.Vadim BOLOHAN, 25.Nabil KHALI

Rezerve: 12.Denis VORNIC, 31.Mihail CIOBAN, 6.Ion GHIMP, 7.Daniel LISU, 11.Sorin CHELE, 13.Vasile LUCHIȚĂ, 15.Udo Ime NDON, 17.Artiom PUNTUS, 20.Vadim PAIRELI, 21.Vladislav ZAVALIȘCA, 32.Vitus AMOUGUI

Antrenor: Vladimir GUDEV

 

Dacia Buiucani Chișinău: 1.Victor DODON, 3.Denis BACIU, 4.Maxim FOCȘA, 5.Tudor BUTUCEL, 8.Vasile BÎTLAN, 9.Vlad LUPAȘCO, 11.Ilie BOTNARI, 17.Dumitru GALUȘCA, 18.Daniel POPOVICI, 20.Ștefan EFROS, 29.Alex GUTIUM

Rezerve: 31.Alessandro BUROV, 2.Vlad PASCARI, 6.Dumitru STRAISTARU, 14.Sandu ROMAN, 15.Iulian BARCARI, 19.Antonii JOSAN, 21.Ilie EFROS, 23.Vitalie DUMBRAVA, 25.Andrei SOSNOVSCHI, 28.Alexandru MACARI, Luca MORARU

Antrenor: Viorel FRUNZĂ

 

Gazdele au anunţat că intrarea la acest meci va fi gratuită.

 

Milsami şi Dacia Buiucani s-au întâlnit până acum în 9 meciuri în Super Liga. „Vulturii roşii” au repurtat 6 victorii, iar alte 3 meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul general este favorabil orheienilor: 17-3. În această ediţie de campionat, Milsami a câştigat ambele meciuri din deplasare cu 2-1 şi 4-1, iar pe teren propriu s-a impus cu 3-0.  

 

Milsami luptă pentru locul 4, unul ce asigură prezenţa în primul tur preliminar Conference League. “Vulturii roşii” devansează cu un punct pe CSF Bălţi, iar în cazul unei victorii în meciul de azi, vor încheia Super Liga pe locul 4. În cazul unei remize sau chiar a unei înfrângeri, coroborată cu o victorie a bălţenilor în meciul din deplasare cu Sheriff,  ar echivala cu ratarea cupelor europene pentru formaţia lui Vladimir Gudev. 

 

În etapa a 9-a, orheienii au remizat pe teren propriu cu Petrocub, scor 1-1, şi au demonstrat dacă mai era nevoie, că acasă sunt o adevărată forţă. În această ediţie de campionat, “vulturii roşii” nu au pierdut pe teren propriu. Tehnicianul lui Milsami are un minte un plan ofensiv mai ales că Radu Gînsari este golgheterul Super Ligii cu 12 goluri marcate. Fundaşul central Vadim Dijinari este suspendat pentru acest meci.  

 

La rândul ei, Dacia Buiucani doreşte să încheie cu un rezultat pozitiv faza a doua a Super Ligii. Formaţia lui Viorel Frunză a remizat în etapa a 9-a pe terenul formaţiei CSF Bălţi, scor 2-2. Oaspeţii de azi au fost conduşi cu 0-2, însă au avut o revenire de senzaţie şi a restabilit egalitatea graţie golurilor marcate de Maxim Focşa şi Sandu Roman. Formaţia din capitală este singura care nu a repurtat nicio victorie în faza a doua, iar cele 3 puncte sunt rezultatul a trei remize. Dacia Buiucani nu are jucători suspendaţi în vederea acestei partide. 

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.