• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Presa. Azerbaidjan, câștigătoarea turneului Chișinău Media Cup 2024

20 mai 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

Selecționata mass-media din Azerbaidjan a devenit câștigătoarea turneului internațional de fotbal Chișinău Media Cup 2024. Echipa a învins în finală formația din România cu scorul de 7-3. Locul 3 le-a revenit georgienilor după un meci la limită cu selecționata din Israel. Reprezentativele Moldovei s-au clasat pe poziția a 5-a și a 6-a.

 

La turneul de ziariști au concurat echipe din 7 țări: Germania, Georgia, România, Azerbaidjan, Israel, Armenia, și R. Moldova. Țara noastră a fost reprezentată de două formații, cea a Asociației Presei Sportive din Moldova și a postului de televiziune TVR Moldova. Toate partidele s-au disputat pe Arena FMF din Parcul „La Izvor” al capitalei.

 

Federația Moldovenească de Fotbal, ca partener al competiției, a fost reprezentată la ceremonia de premiere de Dragoș Hîncu, vicepreședinte al Federației Moldovenești de Fotbal și Alexandru Golban, directorul selecționatelor specializate FMF.

 

De menționat că premii speciale au fost oferite celui mai bun jucător și celui mai bun portar al competiției, aceștia fiind Asker Alișanov (Azerbaidjan ) și respectiv, Vincențiu Mihaiu (România).

 

Reamintim că Turneul de fotbal Chișinău Media Cup 2024 se organizează pentru al doilea an consecutiv la Chișinău. Selecționata mass-media din Moldova a devenit învingătoarea ediției 2023.

foto: APSM