• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga, faza secundă. Etapa a 9-a în cifre

13 mai 2024 de Reporter FMF

*În 3 meciuri au fost marcate 8 goluri (gazdele – 5, oaspeţii – 3), în mediu – 2,66 goluri pe meci. De la începutul campionatului în cele 83 meciuri s-au înscris 244 de goluri (gazdele – 145, oaspeţii – 99), în medie - 2,93 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat un meci, iar două partide s-au încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 83 de meciuri. Gazdele au câştigat 41 de partide, oaspeții – 27, iar alte 15 meciuri s-au terminat nedecis.

 

* Cele mai multe goluri într-un meci (7) au fost marcate în jocul Spartanii Sportul - Petrocub 0-7 (etapa 14, prima fază) și Petrocub - Dacia Buiucani 7-0 (etapa 8, faza secundă)

 

*De la începutul campionatului a fost marcat un autogol.

 

*În această etapă n-a fost acordată nici o lovitură de la 11 metri. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 33 penalty-uri, dintre care 27 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 12 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 331 cartonașe galbene. Un cartonaș galben a fost arătat specialistului în fizioterapie de la Zimbru Maxim Sidoruc. În total de la începutul campionatului au fost arătate reprezentanților stafului tehnic al cluburilor 23 cartonașe galbene.

 

*În această etapă nu a fost arătat niciun cartonaș roșu. De la începutul campionatului au fost arătate 16 cartonaşe roșii, dintre care 4 pentru Milsami.

 

*Radu Gînsari (Milsami) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 12 goluri. Vladimir Ambros și Mihail Platica (ambii de la Petrocub) au câte 10 goluri iar Amine Talal (Sheriff) a înscris 8 goluri, Nicolai Solodovnicov (FC Florești), Henrique Luvannor (Sheriff) și Joao Paulino Moreira Fernandes– câte 7. 

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 4.317 de spectatori, în mediu – 1.439. De la începutul sezonului la stadioane au venit 76.620 de spectatori, în mediu câte 914 de oameni pe meci.