• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Super Liga. CSF Bălți - Dacia Buiucani

11 mai 2024 de Serghei Cipilencu

 

CSF Bălţi şi Dacia Buiucani se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00 în primul meci al etapei a 9-a din faza a doua a Super Ligii, ediţia 2023/2024. Partida va transmisă în direct de platforma media ligatv.md și postul de televiziune We Sport. 

 

CSF Bălți - Dacia Buiucani

 

11 mai. Bălți, stadionul municipal

Arbitru: Ivan TUDOS

Asistenți: Denis BORISOV și Veaceslav SIVACIOV

Al 4-lea oficial: Dumitru MINTEAN

 

CSF Bălți: 33.Artur NAZARCIUC, 2.Medina Alvaro BELY, 8.Ruslan CHELARI, 9.Vadim YAKOVLEV, 11.Daniel DANU, 17.Ilie DAMAȘCAN, 18.Eugeniu REBENJA, 19.Cristian PĂSCĂLUȚĂ, 20.Alexandr DEDOV, 22.Abbey AGBODZIE, 30. KLEITON

Rezerve: 16.Stanislav NAMAȘCO, 6.Alexandru GĂU, 7.Federico NSUE NGUEMA, 10.Andre DA SILVA, 24.Dumitru ROGAC, 29.Peter EDEMA

Antrenor: Veaceslav RUSNAC

 

Dacia Buiucani Chișinău: 1.Victor DODON, 4.Maxim FOCȘA, 5.Tudor BUTUCEL, 9.Vlad LUPAȘCO, 11.Ilie BOTNARI, 16.Daniel DOSCA, 17.Dumitru GALUȘCA, 18.Daniel POPOVICI, 20.Ștefan EFROS, 23.Vitalie DUMBRAVA, 29.Alex GUTIUM

Rezerve: 31.Alessandro BUROV, 2.Vlad PASCARI, 3.Denis BACIU, 7.Dumitru BIVOL, 8.Vasile BÎTLAN, 14.Sandu ROMAN, 21.Ilie EFROS, 25.Andrei SOSNOVSCHI, 28.Alexandru MACARI

Antrenor: Viorel FRUNZĂ

 

Spectatorii vor intra gratis la acest meci.

 

Cele două echipe se vor întâlni pentru a 8-a oară într-un meci direct. CSF Bălţi a repurtat 3 victorii, 3 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar Dacia Buiucani a câştigat o singură dată. Golaverajul general este de 13-6 în favoarea bălțenilor. Confruntarea ar putea fi una interesantă, între două echipe care încă au un obiectiv de îndeplinit în acest final de sezon. Bălţenii îşi doresc să ajungă în cupele europene, iar Dacia Buiucani ţinteşte o victorie în faza a doua. 

 

CSF Bălţi a întrerupt o serie de 5 înfrângere consecutive, iar în etapa a 8-a a Super Ligii, discipolii lui Veaceslav Rusnac au învins pe teren propriu cu 2-1 pe Zimbru Chişinău. Victoria a fost cu dublu impact: a adus trupă bălţeană în lupta pentru calificarea în preliminariile Ligii Conferinţei, dar o oferit şi o doză de optimism înaintea ultimele două partide. 

 

Bălţenii depind însă şi de rezultatele meciurilor cu implicarea lui Milsami. Însă ei vor juca înaintea lui Milsami în această etapă, şi vor aborda acest meci în linişte. Singurul suspendat al gazdelor este antrenorul Veaceslav Rusnac. 

 

De partea cealaltă, Dacia Buiucani vine după o serie nefastă în care a suferit 4 înfrângeri consecutive. De altfel, formaţia pregătită de Viorel Frunză este singura care nu a obţinut nicio victorie în faza a doua. Pentru acest meci, antrenorul oaspeţilor se va putea baza pe cei mai buni jucători. Fundaşii centrali Ştefan Efros şi Maxim Focşa au drept de joc după ce şi-au ispăşit etapele de suspendare.  

 

Aşa cum am scris mai sus, Dacia Buiucani are o victorie în faţa bălţenilor, repurtată chiar în deplasare. S-a întâmplat acest lucru în prima fază a ediţiei 2022/2023. Pe 16 septembrie 2022, Dacia Buiucani s-a impus cu 1-0 într-un meci al etapei a 8-a. Singurul gol al partidei a fost marcat de Dumitru Demian în minutul 64. Pe banca oaspeţilor se afla Andrei Martin. Astăzi, atât el, cât şi Demian pot deveni campioni cu Petrocub Hânceşti. 

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.