• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Liga Conferinței. We Sport TV transmite azi partida din manșa retur a semifinalei Olympiacos - Aston Villa

09 mai 2024 de Serghei Cipilencu

Postul de televiziune We Sport va transmite astăzi, 9 mai, un meci din manșa retur al semifinalelor Ligii Conferinței. Partida dintre echipele Olympiacos (Grecia) și Aston Villa (Anglia) va începe la ora 22.00.

 

Meciul transmis de We Sport TV joi, 9 mai:

22:00 Olympiacos (Grecia) - Aston Villa (Anglia) (tur, 4-2)

 

Cealaltă partidă din manșa retur, faza 1/2 de finală a Europa Conference League 2023/24, a avut loc pe 8 mai:

Club Brugge KV (Belgia) - Fiorentina (Italia) 1-1 

În meciul tur, Club Brugge KV a cedat cu un scor de 2-3 și cu un astfel de rezultat, Fiorentina ajunge prima echipă calificată în finala Europa Conference League.

 

În urma acestei manșe se vor stabili finalistele competiției. Amintim că meciul pentru titlul de campioană al celei de-a treia competiții intercluburi din Europa, Europa Conference League, se va desfășura pe 29 mai 2024, la stadionul Agia Sophia din Atena, Grecia. Singurul post de televiziune sportiv din țară, We Sport, a obținut drepturile de difuzare pentru întregul sezon 2023/24 al acestei competiții intercluburi din Europa.

 

Ultima ediție a competiției, 2022/23, a fost câștigată de echipa engleză West Ham United, care în finală a dispus de formația italiană FC Fiorentina cu scorul de 2-1. Câștigătorea primei ediții, sezonul 2021/22, este clubul italian AS Roma, care sub conducerea de atunci a antrenorului portughez Jose Mourinho a învins formația olandeză Feynord cu scor la limită, 1-0.  

 

Menționăm că postul de televiziune WE SPORT TV transmite câte un meci, cel puțin, din fiecare etapă a fazei eliminatorii a competiției Europa Conference League din această a doua parte a sezonului 2023/24. Despre transmisiunile partidelor, ora și data, aflați de pe site-ul nostru, fmf.md.

 

Celelalte 2 supercompetiții intercluburi de pe bătrânul continent, UEFA Champions League și Europa League sunt transmise de postul de televiziune Jurnal TV.