• Fii alături de Echipa Țării

Guguță. Echipa LT „Mihai Eminescu”, câștigătoarea etapei raionale ARF Leova

03 mai 2024 de Svetlana Tataru

La Leova a avut loc etapa raională a turneului republican la mini fotbal „Guguță", în cadrul căreia echipa de la Liceul „Mihai Eminescu” s-a clasat pe primul loc, urmată de formațiile de la Gimnaziul Tomai și Liceul Teoretic „Lucian Blaga" din Iargara. Evenimentul face parte din cea de-a XVIII-a ediție a Turneului Republican de Fotbal „Guguță", dedicat Zilei Internaționale a Copilului și promovării unui stil de viață sănătos. Competiția este adresată elevilor din clasele a V-VII-a din instituțiile de învățământ general din întreaga țară, născuți în anii 2012-2013.

 

Evenimentul a fost organizat cu suportul autorităților publice locale, membrii Asociației raionale de fotbal din Leova și președintele acesteia, Dumitru Sandu.

 

Echipa Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” s-a calificat în etapa regională (grupe) a TRMF „Guguță”.

 

Amintim că turneul republican la mini fotbal „Guguță" este structurat în câteva etape: cea locală, raională/municipală, regională (grupe) și regională (play-off), urmate de Marea Finală din 30 mai, începând cu ora 10:00, pe Stadionul Zimbru din Chișinău.

 

Pentru mai multe detalii, consultați Regulamentul oficial al turneului, disponibil pe site-ul FMF.MD (click)

 

Turneul republican de mini-fotbal "GUGUȚĂ", dedicat Zilei Internaționale a copilului, este lansat de Federația Moldovenească de Fotbal și aprobat de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, care a devenit o competiție tradițională în Republica Moldova și se desfășoară anual în cele patru zone ale țării: Nord, Centru, Est și Sud.

Foto: Arf Leova