• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Socca. Acreditări de presă pentru Socca EuroCup 2024

02 mai 2024 de Serghei Cipilencu

Federația Moldovenească de Fotbal și Asociația Socca Moldova anunță startul procesului de acreditare pentru meciurile din cadrul turneului internațional Socca EuroCup 2024. Partidele din cadrul turneului vor fi găzduite de Arena din parcul La Izvor al capitalei, în perioada 8-12 mai.

 

La turneu urmează să participe 22 de selecționate, care au fost repartizate în 5 grupe. Moldova face parte din grupa 1, alături de Portugalia, Georgia și Turcia.

 

PROGRAMUL COMPLET AL TURNEULUI (clic)

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la această competiție sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email v.horosilov@fmf.md până pe data de 6 mai, ora 12:00.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările vor fi remise marți, 7 mai, la ora 20:00, înaintea antrenamentului Naționalei Moldovei de pe Arena FMF din parcul La Izvor. 

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.