• Fii alături de Echipa Țării

Liga Conferinței. We Sport TV transmite azi partida Aston Villa - Olympiacos

02 mai 2024 de Svetlana Tataru

Postul de televiziune We Sport va transmite astăzi, 2 mai, un meci din manșa tur al semifinalelor Ligii Conferinței. Partida dintre echipele Aston Villa (Anglia) și Olympiacos (Grecia) va începe la ora 22.00.

 

Meciul transmis de We Sport TV joi, 2 mai:

22:00 Aston Villa (Anglia) - Olympiacos (Grecia)

 

Cealaltă partidă din manșa tur, faza 1/2 de finală a Europa Conference League 2023/24, din 2 mai:

22:00 Fiorentina (Italia) - Club Brugge KV (Belgia)

 

Meciurile manșei retur a semifinalelor competiției sunt stabilite pentru data de 9 mai. Finala competiției Europa Conference League va avea loc pe data de 29 mai 2024, pe arena Agia Sophia Stadium din Atena, Grecia. Singurul post de televiziune cu tematică sportivă din țară, We Sport a preluat drepturile pentru cea de-a treia competiție intercluburi din Europa pentru întreg sezonul 2023/24. 

 

Amintim că WE SPORT TV transmite câte un meci, cel puțin, din fiecare etapă a fazei eliminatorii a competiției Europa Conference League din această a doua parte a sezonului 2023/24. Despre transmisiunile partidelor, ora și data, aflați de pe site-ul nostru, fmf.md.

 

Celelalte 2 supercompetiții intercluburi de pe bătrânul continent, UEFA Champions League și Europa League sunt transmise de postul de televiziune Jurnal TV.