• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga, faza secundă. Etapa a 7-a în cifre

29 apr 2024 de Reporter FMF

*În 3 meciuri au fost marcate 8 goluri (gazdele – 7, oaspeţii – 1), în mediu – 2,66 goluri pe meci. De la începutul campionatului în cele 77 meciuri s-au înscris 223 de goluri (gazdele – 129, oaspeţii – 94), în medie - 2,89 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat toate cele trei meciuri. De la începutul campionatului s-au jucat 77 de meciuri. Gazdele au câştigat 37 de partide, oaspeții – 27, iar alte 13 meciuri s-au terminat nedecis.

 

* Cele mai multe goluri într-un meci (7) au fost marcate în jocul Spartanii Sportul - Petrocub 0-7 (etapa 14).  

 

*De la începutul campionatului a fost marcat un autogol.

 

*În această etapă au fost acordate două lovituri de la 11 metri. Denys Dedechko (Zimbru) a transformat un penalty în meciul cu Dacia Buiucani, iar Radu Gînsari (Milsami) în meciul cu CSF Bălți. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 31 penalty-uri, dintre care 25 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 16 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 312 cartonașe galbene. Un cartonaș galben a fost arătat asistentului antrenorului echipei Dacia Buiucani Ruslan Kmit. În total de la începutul campionatului au fost arătate reprezentanților stafului tehnic al cluburilor 22 cartonașe galbene.

 

*În această etapă a fost arătat un cartonaș roșu. A fost eliminați Maxim Focșa (Dacia Buiucani). De la începutul campionatului au fost arătate 16 cartonaşe roșii, dintre care 4 pentru Milsami.

 

*Radu Gînsari (Milsami) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 11 goluri. Vladimir Ambros și Mihail Platica (ambii de la Petrocub) și Amine Talal (Sheriff) au înscris câte 8 goluri, Nicolai Solodovnicov (FC Florești), Henrique Luvannor (Sheriff) – cite 7. 

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 2.950 de spectatori, în mediu – 983. De la începutul sezonului la stadioane au venit 69.444 de spectatori, în mediu câte 901 de oameni pe meci.