• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Super Liga. Milsami Orhei - CSF Bălţi

27 apr 2024 de Reporter FMF

 

Milsami Orhei şi CSF Bălţi se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00 în primul meci al etapei a 7-a a fazei a doua a Super Ligii moldoveneşti de fotbal. Partida de la Orhei va fi transmisă în direct de platforma media ligatv.md și de postul de televiziune We Sport.  

 

Milsami – CSF Bălți

 

27 aprilie. Orhei, complexul sportiv raional

Arbitru: Andrei BREGUȚA

Asistenți: Vladislav LIFCIU și Victor MARDARI

Al 4-lea oficial: Denis IVLEV

 

Milsami Orhei: 1.Emil TÎMBUR, 4.Clinton BANGURA, 8.Henry Chimauchem OKEBUGWU, 10.Radu GÎNSARI, 16.Alexandru ANTONIUC, 17.Artiom PUNTUS, 19.Igor LAMBARSCHI, 21.Vladislav ZAVALIȘCA, 23.Vadim BOLOHAN 25.Nabil KHALI, 27.Vadim DIJINARI

Rezerve: 12.Denis VORNIC, 5.Yaroslav TEREKHOV, 6.Ion GHIMP, 7.Daniel LISU, 11.Sorin CHELE, 13.Vasile LUCHIȚĂ, 15.Udo Ime NDON, 20.Vadim PAIRELI, 32.Vitus AMOUGUI

Antrenor: Vladimir GUDEV

 

CSF Bălți: 16.Stanislav NAMAȘCO, 2.Medina Alvaro BELY, 6.Alexandru GĂU, 7.Federico NSUE NGUEMA, 8.Ruslan CHELARI, 10.Andre DA SILVA, 11.Daniel DANU, 17.Ilie DAMAȘCAN, 20.Alexandr DEDOV, 24.Dumitru ROGAC, 29.Peter EDEMA

Rezerve: 33.Artur NAZARCIUC, 9.Vadim YAKOVLEV, 18.Eugeniu REBENJA, 19.Cristian PĂSCĂLUȚĂ, 22.Abbey AGBODZIE, 30. KLEITON

Antrenor: Veaceslav RUSNAC

 

Gazdele au anunţat că intrarea la meci va fi gratuită.

 

Începând cu vara anului 2021, cele două echipe s-au întâlnit până acum de 11 ori. Milsami a obținut 5 victorii, CSF Bălți - 3, iar alte 3 meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul general este 11-10 în favoarea echipei bălţene. În prima fază a campionatului, Milsami a învins acasă pe CSF Bălţi cu scorul de 2-1, însă pe teren propriu, bălţenii s-au revanşat şi s-au impus cu un categoric 3-0. În meciul etapei a doua a fazei secunde, formaţia lui Veaceslav Rusnac s-a impus pe teren propriu cu 1-0 prin golul marcat de Alexandru Dedov.

 

Milsami a dezamăgit în partea a doua a sezonului. Optimişti la începutul primăverii, „vulturii roşii” au ratat practic cele două trofee ca importanţă din fotbalul moldovenesc. Formaţia condusă de Vladimir Gudev a fost eliminată din Cupa Moldovei, iar în Super Liga are un handicap de 9 puncte faţă de liderul Petrocub, cu 4 etape rămase de disputat. Cu şanse mici şi la locul 3, Milsami îşi propune locul 4, iar meciul cu CSF Bălţi poate fi decisiv în acest sens. Diferenţa dintre cele două echipe este de un singur punct.

 

„Vulturii roşii” au un mic avantaj înaintea acestui meci. Este vorba despre propriul teren. În cele 9 meciuri jucate la Orhei în această ediţie de campionat, Milsami nu a pierdut niciodată. Într-un interviu acordat recent, căpitanul echipei, Vadim Bolohan a declarat că nu are o explicaţie a ultimelor rezultate ale formaţiei la care este legitimat. Vladimir Gudev se confruntă cu probleme de lot. Din cauza cumului de cartonaşe galbene, în meciul cu CSF Bălţi nu vor juca muntenegreanul Aleksandar Milic şi malianul Mamadou Camara. La fel, suspendat este şi portarul de rezervă Mihail Cioban.

 

De partea cealaltă, nici CSF Bălţi nu se află în cea mai bună formă. În ultimele două partide, formaţia lui Veaceslav Rusnac a pierdut pe teren propriu cu 0-3 în campionat în faţa Petrocubului, şi cu 1-5 în faţa aceleiaşi formaţii hânceştene în deplasare, deja în prima manşă a semifinalelor Cupei Moldovei. Cu şanse mici de a se califica în finală, bălţenii urmează să se concentreze doar pe campionat. După meciul de la Hânceşti, antrenorul Veaceslav Rusnac a declarat că speră ca echipa sa să poată lupta pentru locul 4, unul ce va duce în cupele europene. Oaspeţii nu au fotbalişti suspendaţi pentru această partidă.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.