• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Iurie Plopa, reales în funcția de președinte al ATF Basarabeasca

23 apr 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

Iurie Plopa a fost reales în funcția de președinte al Asociației Teritoriale de Fotbal (ATF) din Basarabeasca. Tot în cadrul celei de a VI-a Adunări Generale Ordinare, Ruslan Plopa a fost numit Secretarul General al ATF Basarabeasca. De asemenea, s-a stabilit noua componență a Consiliului de Administrare, unde Victor Cebanu a fost ales în funcția de Președinte, iar Sergiu Pleșca și Valentina Balan - membri.

 

Printre participanții la eveniment s-au numărat reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal, Vadim Șargarovschi, alături de primarul satului Sadaclia, Ion Galeru.

 

Totodată, în cadrul intrunirii a fost aprobat planul de activități al ATF Basarabeasca pentru anul 2024, care include turneele pentru copii „Guguță” și „Speranța”, Campionatul raional la Fotbal pentru seniori și juniori, competiții la fotbal feminin, precum și evenimente speciale destinate veteranilor și altor entuziaști ai sportului rege.

 

Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări conducerii Asociaţiei Teritoriale de Fotbal din Basarabeasca! Le urăm colegilor mult succes în activitatea susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc!